Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, zawsze czytając podobne wątki na forum zastanawiałam się, jak można nie mieć pomysłu na prezent dla ukochanego ;) Ale przyszła kolej i na mnie :D NIE MAM POMYSŁU na prezent :( od razu mówię, że mój TŻ jest dość trudny jeżeli chodzi o wybieranie prezentów. Nie nosi zegarków, nie lubi romantycznych albumów, zdjęć, poduszek i innych d**ereli. Dodatkowo zawsze są najpierw święta a potem jego urodziny - więc zazwyczaj wyczerpany mam limit pomysłów :D Co prawda wiem o jednej koszulce która mu się podoba a jej jeszcze nie kupił - jakaś limitowana bla bla - ale juz w tamtym roku kupiłam mu ciuch, 2 lata temu kurtkę zimową, na Boże Narodzenie 'męskie' zabawki - a to jakaś gra. a to helikopter na sterowanie... na mniejsze okazje dużo żelków - bo je uwielbia itd. No i przyszedł ten moment że zbliżają się jego kolejne urodziny - a ja dupa - nie mam pomysłu. Chciałam kupić bilet na kabaret Młodych Panów bo uwielbiamy - ale zaoferował się, że on kupi z okazji Dnia Kobiet - bo kabaret jest dopiero w marcu... no i podkradł mi pomysł a ja nie wiem co teraz :D PUSTKA ;d Macie jakieś pomysły na prezent w sytuacji beznadziejnej?

Gość gość
Ja mojemu kupiłam na gwiazdkę alkomat, sporo jeździ, wiadomo teraz jest okres karnawałowy na drugi dzień po imprezie człowiek jest w różnym stanie, czasami coś wyskakuje nagle czy trzeba jechać do sklepu/apteki itp. i robi się problem, mąż się ucieszył :) alkomat już testowaliśmy na Sylwestrze po każdym shocie :D, jeśli chcesz coś takiego kupić to najlepsze są elektrochemiczne.

Gość gość
Najlepsza jest damska bielizna dla faceta. Ja kupuję, ubieram, a on ma radochę. Przy okazji sama sobie robię prezent. :D Kupiłam w tym roku bardzo fajną bieliznę erotyczną na dyskrecja pl i będzie szał. :)

Koszulka Polo Helikon Defender to wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju szary t – shirt z uroczym kołnierzykiem. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Bardzo serdecznie polecam.