Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzizas, doladowalam komus telefon

Polecane posty

Gość gość

Zamiast sobie, w ostatniej cyfrze sie pomylilam :/ zarowno bank jak i operator nie pomoga, dowiadywalam sie. Nr tamten jest aktywny wiec tylko kontakt z ta osobą pozostaje, ale boje sie ze ta osoba nie zechce mi oddac tej kwoty (30 zl) bedzie niemila czy cos. Normalnie moje gapiostwo, ale czy ta druga osoba bedzie uczciwa.

Gość Ambasadorka1920
Tak bo ktoś specjalnie poleci do sklepu i kupi Ci kartę za być może ostatnie swoje pieniądze bo się pomyliłaś. To nie pomyłka przelewu na konto;]

Gość gość
autorko podam ci numer i pomyl się jeszcze raz :) Błagam :D

Gość gość
ja pierdzielę, dla 30 zł robić z siebie przed kimś idiotkę... przy 300 bym się 2 razy zastanowił, bo i tak nikt o zdrowych zmysłach by ci tej kasy nie oddał

Gość gość
zarowno bank jak i operator nie pomoga, dowiadywalam sie. x No to pozdro,pewnie teraz mają z ciebie polewe:D

Gość gość
Spadajcie, bogacze na kafe. Mialam ostatnia stowe na koncie, zostalo 70 zl i nie mam doladowanego telefonu. Wiem, ze ktos moze nie miec tej kasy czy cos, sila wyzsza. Ale jak ktos ma i nie odda bo mu sie nie chce czy cos, to sie nazywa nieuczciwosc. Lata tak doladowuje przez internet i pierwszy raz mi sie zdarzyla pomylka. Zreszta, po co ja sie tu tlumacze.

Gość gość
rozumiem cie autorko, ja bym sie z ta osoba skontaktowala - przeciez jej nie znasz, nawet jak zrobisz z siebie idiotke co cie to obchodzi? ja kiedys kupilam doladowanie przez net, i praktycznie kilka minut po przelaniu kasy dzwoni do mnie sprzedawca i praktycznie blaga zebym szybko doladowala telefon kodem, ktory zaraz mi przesle, bo przez pomylke wyslal go najpierw gosciowi, ktory jeszcze nie zaplacil. powiedzialam, ze jasne, nie ma sprawy, a dziekowal mi tak jakbym nie wiadomo co zrobila. trzeba sobie pomagac!

Gość gość
Dzieki za zrozumienie :) Badz co badz to moje pieniadze, mam prawo sie upomniec. A ciekawe, jakbyscie Wy byli w mojej sytuacji, to byscie tak latwo olali sprawę, wątpię. Gdybym ja była tą osobą, której doładowano konto, od razu po skontaktowaniu sie bym oddała tą kasę bo uczciwość jest bardzo ważna.

Gość gość
wbrew pozorom jest sporo uczciwych ludzi. poza tym kradzione nie tuczy. takze wal do tego czlowieka smialo i jestem pewna, ze zwroci ci kase albo kupi ci doladowanie. a co do niskiej kwoty - mnie kiedys oszukali na allegro wlasnie na 30zl i nawet z czyms takim poszlam na policje. gowno mnie obchodzilo, ze patrzyli na mnie jak na idiotke. nie trawie oszustow.

Gość gość
Oddał kase?

Gość gość
Nie ma zadnego kontaktu z ta osobą, dzwonilam i pisalam smsa.

Gość gość
Ok to napisz jak się odezwie

Gość pani Bogaczka
Ja mam na szczęście telefon na abonament :)

Gość gość
No właśnie, bardzo wiele osób ma telefon na abonament, jeżeli ta osoba też to niestety nie dostała tych pieniędzy 🖐️

Gość gość
Problem polega na tym, że mogłaś doładować telefon na abonament lub komuś, kto juz sobie doladowal i nie zuzyje kolejnych 30zł, które trzeba wykorzystać w 1 miesiąc. Gdybym planowała doładować telefon, to bym ci oddala te kasę, ale jeśli nie, no to sorry...

Gość gość
Kurcze, o abonamencie nie pomyslalam. E, to juz pewnie po ptakach.

Gość gość
Ze 2 razy tak się pomyliłam. Ale nie kontaktowałam się z tymi osobami. Moj blad...

Gość gość
ja pierdziu tyle sie szarpać za 30 zeta? wydzwaniać do sieci, banku, bogu ducha winnego czlowieka? :O dałas ciała i pogodz sie z tym, nastepnym razem bedziesz uwazac. mojej kolezance tez kiedys przyszedl sms ze doladowano jej konto kwotą 20 zł, nie wiadomo skąd.