Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa jest przemądrzała problem

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam taki problem z teściowa która bardzo mi irytuje ciągle mi dogryza. Ale jeszcze to przezyje. Najgorsze jest jak się przemadrza w Każdym temacie. Przykłady. Naprzeciw w domu mieszka też rodzina wczoraj przyjechala do nich znajoma akurat widziałam przez okno ale ze było ciemno na ulicy nie mogłam dojrzeć samochodu jakiej marki jest żeby się upewnić ze to ona. Ale powiedziałam tekst typu chyba znajoma Agnieszka przyjechala. A teściowa od razu Co ty opowiadasz takie głupoty. Gdzie o tej porze przyjeżdża w goście Agnieszka nie wypada dziś na tygodniu (była 21).usłyszał to moj maż podszedł do okna i mówi no jak nie agnieszka to jej samochód. To zaczęła komentować jak o tej porze można do kogoś przyjeżdżać. Inne przykłady przemąddrzania to ze w blokach mieszkają PRÓŻNIAKI które nic nie robią tylko leżą w mieście nie ma co robić .:jak rodzila koleżanka i nie udało się naturalnie urodzić to miała cesarkę to też komentowała a co ona się nacierpiała. Nie zna bólu porodu na każdy temat nawet medyczny ona wie najlepiej. A jak ja mam racje to i tak powie zebym się nie spierała bo NIE MAM RACJI. tylko ona ma .już nawet mam tak ze zanim coś powiem to już myślę jaka teorie tym razem wymyśli. Co byście zrobili zwrócić jej uwagę to wybuchnie awantura . A jest to mega meczące ze swojej opini nie można wyrazić na żaden temat.

Gość gość
lepsza przemadrzala tesciowa niz poy*****y tesc 🖐️

Gość gość
Spadaj mieszkac do swojej mamusi,mamusia lepsza i jak bedzie dogryzac to tylko mężowi.Tesciowa mieszka u siebie i wszystko jej wolno,tobie przeszkadza? to fora ze dwora

Gość gość
Wyprowadź się, skoro tak ci działa na nerwy. A teściowej do upojenia możesz powtarzać "mam inne zdanie na ten temat". Po setnym razie może coś dotrze.

Gość myszuniak
ja tez mam p******a tesciowa,taka cwaniara ze wszystko wie najlepiej a tak naprawde gowno wie,myslala ze moze po mnie jezdzic ale raz,drugi jej dogadalam i juz nie cwaniakuje ale i tak mam dystans do niej,niech sie buja!

Gość gość
Nie rozumiem czegoś. Skoro TAK CI ŹLE u teściowej idz mieszkać do swojej mamusi. Na pewno jest cudowną kobietą :-) Powodzenia.

Gość gość
Trzy pierdusy co w oknie siedzą i komentują kto i do kogo o której przyjechał :-) to provo, albo wszyscy jesteście popiertoleni :-)

Gość gość
niestety to nie jest prowokacja w tym roku się wyprowadzany mam nadzieje na jesieni. Do tego czasu musze wytrzymać. Ona się wtrąca we wszystko jakie mam ściany robić gdzie mieć sypialnie jadalnie czy kuchnie. Jak zobaczyła ze robimy aneks w salonie to do każdego komentowała co zrobiliśmy cytuje : zepsuly salon. Kuchnia powinna być osobno. A tak kto wejdzie będzie widział gary ` no na każdym kroku dogryza jej zdanie najważniejsze tak morduje człowieka najgorzej ze opowiada do innych. I nas krytykuje. Już mam dośc. Tych jej rad.

Gość gość
niestety to nie jest prowokacja w tym roku się wyprowadzany mam nadzieje na jesieni. Do tego czasu musze wytrzymać. Ona się wtrąca we wszystko jakie mam ściany robić gdzie mieć sypialnie jadalnie czy kuchnie. Jak zobaczyła ze robimy aneks w salonie to do każdego komentowała co zrobiliśmy cytuje : zepsuly salon. Kuchnia powinna być osobno. A tak kto wejdzie będzie widział gary ` no na każdym kroku dogryza jej zdanie najważniejsze tak morduje człowieka najgorzej ze opowiada do innych. I nas krytykuje. Już mam dośc. Tych jej rad.

Gość gość
zepsuły salon....hahahahah oplułam monitor samo sedno!!! i miała babinka rację zepsuły salon cholery i mądrzą się! nie u siebie!