Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet jedynie porucha i ma swoje dziecko a kobieta ma tak przesrane?

Polecane posty

Gość gość

Że musi ciąże wytrzymać, poród, połóg a potem wracać do formy po ciąży...I jeszcze karmić.. Tak wiem - można mieć farta i łatwo przejść ciąże, załatwić sobie cesarkę, nianię i karmić butelką....Ale dla mnie to nie rozwiązanie...Zresztą i tak moje ciało ucierpi bardziej niż ciało męża (które nijak nie ucierpi)

Gość gość
tego właśnie się boje, mam dosć ładne ciało i jestem szczupła. Poród pewnie będzie męczący, jestem gotowa zapłacić za cesarke, bo nie chce potem tracic przyjemności z seksu.

Gość gość
Poród można dobrze przejść, byle by udało się cc.

Gość gość
jakie swoje? chyba kpisz swoje to ma plemniki i po mordzie jak sie na ojca nie nadaje

Gość gość
ja przeszłam ciąże bardzo dobrze, nie miałam żadnych wymiotów ani mdłości, pracowałam do końca ciąży, i mało przytyłam odżywiałam się zdrowo, jadłam bardzo mało słodyczy żadnych fast foodów, poród udało się cesarka planowana :) więc super szybko doszłam do siebie i do formy sprzed ciąży, karmiłam 2 tygodnie potem przeszłam na mm. I było SUPER :)

Gość gość
Pytanie na poziOmie przedszkola. A odpowiedz i tak zadna cie nie zadowoli. Nikt cie nie zmusza zeby miec dziecko to jedynie twoja decyzja nad ktora powinnas sie astanowic .Jesli juz teraz widzisz tyle minusow to potem uwierz bedzie tylko gorzej .