Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mężczyźni postrzegają dziewicę

Polecane posty

Gość gość

bez błony dziewiczej?

Gość gość
Do 19 lat ujdzie, ale już po to bym się zastanowił czyżby z nią wszystko w porządku.

Gość gość
to nie studentka

Gość gość
Nie chodzi o wiek, tylko, czy uznają ją za pełnowartościową dziewicę.

Gość gość
Dla mnie dziewica oznacza, że dziewczyna/kobieta się szanuje, nie myśli kroczem tylko głową, zna swoją wartość i jest jak najbardziej normalna.

Dziewczyna, która uprawiała seks oralny na każdej imprezie też jest dziewicą? A prawiczkiem jest chłopak, który dawał laskom bawić się swoim sprzętem:)?

Gość gość
Mnie nie chodzi o seks oralny, ale o utratę błony przy zabiegu medycznym. Czy taka kobieta przez przyszłego faceta może być uznana za dziewicę? Nie będzie mu w tym przeszkadzać, że jej nie przerwie błony?

Gość gość
To zalezy od faceta czy przeszkodzi mu to czy nie. Ale jeśli chodzi ci o to czy bedzie wiedział że nadal jestes dziewica to tak- bedzie wiedział

według mnie dziewica jest dziewicą w aspekcie psychologicznym. nie patrzył bym na błonę ale na ogół życia erotycznego... obciągara to dla mnie nie dziewica. analówka to też nie dziewica... ale to tylko moje subiektywne zdanie

Gość gość
do kometa2015: A w takim razie kobieta bez życia erotycznego, która miała usuwanego polipa z macicy przez pochwę-czyli miała już coś w pochwie-wprawdzie nie narząd męski, tylko narzędzie, ale jednak coś i nie ma błony, może być wg Ciebie dziewicą?

Gość gość
Oj kochana czym ty się przejmujesz. Nie twoja wina,że byłaś chora i przeszłaś tego typu zabieg. Z facetem nie spałaś więc dziewicą jesteś nadal :)

Gość gość
No, dla mnie emocjonalnie to jest problem, że nie przeżyję tego z ukochanym, tylko z narzędziem, więc może dla mężczyzny też...

Gość gość
Czym się przejmujesz dziewczyno... Bezsensowny kult błony doprowadził do tej sytuacji. Ja przerwalam sobie błonę tamponem, nie pomyślałam ze jak nasiaknie to będzie większy :D I się tym nie przejmuje zupełnie, co kogo interesuje moja błona czy jej brak. Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami, ze dziewictwo to stan psychiczny ;)

Gość gość
A i jeżeli bardzo Ci zależy to przecież zawsze możesz zrobić rekonstrukcje ;)

Gość gość
Ale ja chciałam, żeby pierwszy był tam narząd ukochanego. A nie jakieś zimne narzędzia. Rekonstrukcja błony nie zmieniłaby faktu, że już coś tam grzebało. Ale dla faceta to nie jest problem? Że jego penis nie będzie tam pierwszy? Że nie dokona tego?

Gość gość
Daj już spokój, nie sądzę,żeby dla jakiegoś faceta był to problem jeśli powiesz mu jaka była sytuacja. No chyba,że trafisz na jakiegoś fanatyka religijnego to może wtedy tylko :D

"gość dziś do kometa2015: A w takim razie kobieta bez życia erotycznego, która miała usuwanego polipa z macicy przez pochwę-czyli miała już coś w pochwie-wprawdzie nie narząd męski, tylko narzędzie, ale jednak coś i nie ma błony, może być wg Ciebie dziewicą?" heh moja droga. myślę że taka kobieta jest dziewicą w moim mniemaniu. dziewictwo to bardziej stan ogólny. osobiście wolał bym rozdziewiczyć ciebie niż jakąś panienkę która waliła się przez dwa lata w dupę i ciągła lody. pozdrawiam

Gość gość
Bo ja tak sobie myślę, że, jak faceci to tacy myśliwi, zdobywcy, to może zależy im na tym dokonaniu, jakim jest przerwanie błony...?

Gość gość
im zależy,ale żeby być pierwszymi a nie ,żeby przebijać błonę :)

Gość gość
kobiety jakoś nie mają problemów z tym czy facet jest prawiczkiem czy nie - czym ty sie przejmujesz autorko:)

hehehe myśliwi :D lol im (nam) na tyłku w większości zależy i żeby ten tyłek mieć jako pierwszy... heh olej to. jesteś dziewicą i to pierwsza klasa!!

Gość gość
Hm... I nie będzie miał potem wątów, że nie miał szansy przebić?

Gość gość
Albo nie będzie sam miał kompleksu, że nie zdobył tego?

Gość gość
Ten moment nie jest dla mężczyzny istotny?