Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem mnie oszukała??

Polecane posty

Gość gość

jeśli umówiłem się dzisiaj z dziewczyną, że do niej przyjadę ,a ona na to ,że do właścicielki mieszkania ( mieszka z koleżanką ,ktora jest jednocześnie tą właścicielka) przychodzą jacys znajomi, a poza tym ,ze dostała okresu wczesniej niż się spodziewała ( bierze tabletki wiec powinna miec regularny) i ze nie pofilgujemy dlatego i zaproponowała sobote dopiero... waszym zdaniem to sciema?

Gość gość
czemu,niekoniecznie,okres to okres,skoro chcecie pofiglowac to skoro ma okres...i poza tym nie mieszka sama,wiec zrozum,nie jest do konca dyspozycyjna.pozdrwaiam.

Gość gość
a miej to w kancie du/py. baw się, życie jest za krótkie na takie głupie baby.

Gość gość
ale akurat dzisiaj by dostała tak nagle? zreszta chyba kobieta wie kiedy jej okres ma wypaść?

pewnie w planach mieliście jakąś zabawę? właścicielka określa zasady, to jest jej dom, więc to ona się podporządkowuje, nie odwrotnie.

Gość gość
no właśnie w planach był seks miedzy innymi ,ale ona nagle wyjechala z tym okresem... a jak była wlascicielka nie raz to moglem ja odwiedzac to dzisiaj maja akurat do niej jacys znajomi z pracy przyjsc...

Gość gość
dlaczego miala oszukac? okres normalna sprawa, a mieszkanie nie jest jej wiec musi sie dostosowac

Gość gość
widocznie to Ty ustaliles, albo nalegales na ten seks. ona moze nie ma na to ochoty. zresztą widać jak Cie to rozczarowalo :) albo nie ma ochoty, a nie chce mówić wprost (chce abys sie domyślił, ze jestes nachalny) albo faktycznie plany sie pokrzyżowaly niezależnie od jej woli.

Gość gość
przesadzasz, myslisz ze laska bedzie na kazde gwizdniecie?

Gość gość
jak dla mnie to sciema, wiem jak moja kolezanka wkrecala chłopaka- mam siare z rodzicami, okres itd. a wieczorem wychodzila z koleżankami na imprezke:) czasem własnych rodzicow nakrecala aby odbierając telefon mowili ze sa na nia zli za cos tam i nie wyrazaja zgody na odwiedziny znajomych. wiec dobrze się zastanow, możesz wpaść do niej tylko z owocami na pocieszkę ( okres) , na malutka chwileczkę i zobaczysz co ona porabia ale ostrzegam ze może się to skonczyc awantura ze jej nie ufasz, ze szpiegujesz itd. hehehehhe

Gość gość
seks planują tylko osoby, które leca tylko na to albo prostytutki. ustalaja gdzie kiedy o której i jak. gdybyscie mieli sie spotkać bo naprawdę by ci na niej zalezalo to seks wyszedlby sam z siebie. pozatym skoro ci oznajmila ze właścicielka bedzie miala gości to a) zaprosił byś ja do siebie b) spędzilibyscie czas w kinie w teatrze na spacerze w knajpie. jesteś pustym gnojem

Gość gość
Okres co do minuty nie przychodzi. Czasem ze 4 dni wcześniej innym razem tydzień później. Troche wyrozumiałości... A może nie ma chęci się widziec z toba i wcale mnie to nie dziwi

Gość gość
dobrze ci tak frajerku. szukaj innej pustaczki.

Gość gość
nie mogę jej zaprosić do siebie bo dzieli nas 60 km, a nie zalezy mi tylko na seksie tylko dzisiaj bysmy mieli dosc malo czasu bo oboje idziemy jutro do pracy ale i tak mialem kilka zalatwien w jej miescie i myslałem ze przy okazji pofiglujemy i zostane u niej na noc

Gość gość
hahahaha mało czasu ale n******nko w sam raz.

Gość gość
zreszta co w tym zlego ,że jej pożadam i chce spedzac z nia czas w lozku ? i tak sie dosc rzadko widzimy, raz na 1,5 tyg średnio wiec chce wykorzystac ten czas

Gość gość
ale wy czytacie, przecież napisał ze dziewczyna bierze tabsy, wiec jak może dostać niespodziewanie okres? i podejzewam ze dziewczyna nie mieszka w jednym pokoju z kolezanka-wlascicielka. dziewczyna sciemnia jak nic.

Gość gość
to co ze bierze tabsy? ja tez biore i czasem i tak mi sie okres dzien czy dwa przesunie, przewanie dostaje w 3 dniu po odstawieniu, ale czasem w 2, albo 4 sie zdarza tez.a nawet jak ma osobny pokoj to nie znaczy ze z wlascicielka ma sie nie liczyc

Gość gość
to idz do lekarza skoro pomimo tabletek masz nieregolarny okres bo sa zle dobrane, a w zla wole koleżanki-wlascicielki nie wierze. ale znam nie jedna która kombinowala jakby tu wyrwac się na impreze z kumpelami bez faceta.

Autorze, a nie lepiej pójść do kościoła isię pomodlić, zamiast zastanawiać się czy cie oszukała czy nie? Jak ją kochasz, to jej zaproponuj żebyście razem poszli.

Gość gość
A dlaczego sadzisz ze oszukala? nie ufasz jej?

Gość gość
no wlasnie nie calkiem nie raz zaiodlem sie na kobietach