Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie jakie ogloszenie znalazlam !!!!

Polecane posty

Gość gość

Boze jak tam moze pisac kobieta w wieku 22 lat :O Znam ta laske wiem,ze ma koty do sprzedania. x x x x Sprzedam sliczne kociaki urodzone 24-25 Grudzień. Gotowe do odbioru 19 lutego. Sa chłopczyki i dziewczynki. Dwie matki i dwa ojce. jedna matka krotko włosa czarno biala, druga czarna długo włosa. Tatusie oba maine coon. Czarno biale kotki sprzedaje po 100 zl. Pasiaste dwa kotki za 150. Szara kotka 200. Jest ich az 9. można przyjechać i zobaczyć oraz zarezerwować i zostawić maly depozyt. x x x x wiem,ze to nie ladnie sie z kogos smiac,bo ja tez czasem moge zrobic blad ortograficzny ,ale az w oczy bije

Gość gość
Nieczytaj i po sprawie. Ja tez pisze z bledami i mam w d***e takie madrale co mi wytykaja. Paniatno?

Gość gość
Ja nie rozumiem jak mozna pisac z bledami :O i jeszcze o tym tak po prostu napisac i miec problem ,ze ktos wytyka :O zalosne. Ogloszenie naprawde zalosne ,zeby takie bledy robic jeszcze ,zeby napisala z zamiast rz ,ale tekst DWA OJCE przeciez ta laska nie potrafi poprawnie odmieniac.

Gość gość
Jakaś debilka i przy okazji oszustka bo main coony są strasznie drogie, po parę tysięcy złotych.

Gość gość
drogie to są rodowodowe po medalistach a nie kundle !!! :D

Gość gość
Włącz myślenie, jesli kundel to nie main coon, jak main coon to nie kundel, w każdym razie oszustka.

Gość gość
I jeszcze analfabetka :D :D :D