Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazulkkaaaa

Do pracujących i szukających pracy. Jak znajdujecie czas na rozmowy kwalifik.?

Polecane posty

Gość Zazulkkaaaa

Witam, obecnie pracuję i szukam pracy. Dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy i wzięłam urlop na żądanie. A co robić jeśli znowu mnie zaproszą na rozmowę? Pracę muszę znaleźć, ponieważ w obecnej od marca będą 2 zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22. Dojeżdżam z daleka pociągiem i nie miałabym czym wrócić z drugiej zmiany. Proszę doradźcie.

Gość gość
a nie ma mozliwosci dogadania sie z oracodawca w sprawie wczesniejszego konczenia? ja sie umawialam po prostu poza godzinami pracy, przed lub po, zalezy jaka mialam zmiane. zawsze mowilam ze jestem nadal pracujaca I nie mam innej mozliwosci, I zawsze udawalo sie umowic na rozmowe wngodzinach dla mnie dogodnych.

Gość Zazulkkaaa
Przed pracą nie da rady abym umówiła się na rozmowę, gdyż pracuję od 8-d o 16. Mam straszną zagadkę, jak to wszystko rozwiązać.

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji,ale szukam czegoś innego ze względu na panujące w obecnej pracy warunki,stawki pienieżne i rotacje:/ staraj się wykorzystać wtedy zaległe dni wolne jeśli je masz, jeżeli nie to umawiaj się na takie godziny kiedy jesteś przed lub po pracy. Ja mówię śmiało,że aktualnie pracuję,ale chcę zmienić pracę z wyżej wymienionych względów i tyle. Nie odmówiono mi jeszcze rozmowy z tego powodu:)

Gość gość
to po 16:) ja pracuje albo od 7 do 15.30 albo na drugą zmianę od południa do ok.20 i jakoś kombinnuje::)

Gość Zazulkkaaa
Chciałam się umówić po godz. 16, to pani która mnie zapraszała na rozmowę powiedziała, że nie ma takiej możliwości. Oczywiście dla mnie byłoby to dogodne. Zaległych dni wolnych nie mam. Pracuję od listopada, nie pracowałam prawie pół roku przed tą pracą. Gdy przyjmowałam się do obecnej pracy, nikt słowem nie wspomniał że będą wprowadzone zmiany.