Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciało podczas ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam Was dziewczyny! Czy udało Wam się po ciąży doprowadzić swoje ciało do wyglądu sprzed? Olej lniany na rozstępy, olej kokosowy, joga, pływanie......czy to mi pomoże? Mam irracjonalny strach przed zwisającą skórą, autostradą między nogami i obwisłymi cyckami. Możecie się śmiać ale się boję. :)

Gość gość
juz nie dojdziesz do tego samego

Gość gość
Proosze Cie...tyle fajnych d**eczek ma dzieci,az trudno powiedziec,ze to mamuska,za to tyle pasztetow chodzi po swiecie,ktore ciazy nie przechodzily.... Cialo zmienia sie nie tylko ze wzgledu na macierzynstwo, niszczy je solarium,chlanie,fajki i imprezowe wspomagacze hehe Brak dbania o zeby(kawa,faje,zero higieny),wlosy(przetlenione,albo beznadziejnie czarne,albo wiecznie tluste). ciaza to maly pikus;)

Gość gość
ja podczas ciąży chodziłam na basen więc miałam ładne ciałko w czasie i niedługo po ciązy

Gość gość
Macie rację, skoro teraz potrafię iść 4 razy w tygodniu na siłownią, zadbać o siebie to ciąża będzie kolejnym wyzwaniem. Dziękuje :)

Gość gość
ja tez sie martwie bo porod za pare dni, co prawda nie przytylam duzo bo 9kg, nie mam rozstepow ale za to masakryczny cellulit mi sie zrobil :( no i coz, wiem ze moje fajne jedrne cycuszki juz takie nie beda jak kiedys, wiem, ze moge byc luzniejsza :( no i ogolnie z brzudkim brzuchem ale wiem, ze bede sie starala zeby choc troche wygladac jak kiedys, ciaza jest wpadka nie ukrywam wiec tez bym chciala fajnie wygladac po wszytskim

Gość gość
Też chciałabym ładnie wyglądać w niedługim czasie po porodzie. Ja przytyłam ok 14 kg. Przed ciążą prowadziłam aktywny i zdrowy tryb życia, więc już nie mogę się doczekać aż dojdę do siebie. Na razie nie mam żadnego rozstępu /zostało mi parę dni do terminu/ czuję się bardzo dobrze, w ciąży nie miałam żadnych dolegliwości, wiec nastawienie się pozytywnie :-)

Gość gość
Jak dla mnie sporo zależy też od genów. Znam parę dziewczyn które mimo urodzenia dziecka wyglądają super, a znam takie które mi może nie przybyły dużo jakoś się rozeszły. Sama niewiele przytyłam w ciąży, wróciłam do wagi poprzedniej dosyć szybko jednak ciało juz nie to. Skóra powyżej blizny po cc wisi, cycki się zmniejszyły i co tu dużo mówić o klaply. Do porodu nie miałam ani jednego rozstępu a po porodzie wyjazdy chyba że trzy. Nieduże ale są.