Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hegeonjess

Ona chce mnie zniszczyć psychicznie pomocy

Polecane posty

Gość hegeonjess

Opiszę pokrótce- poznałem fajną kobietę, cos się zaczęło dziać między nami. Niestety, niesłusznie ( choć miałem ku temu podejrzenia) posądziłem ją o zrobienie karygodnej rzeczy. Ona najpierw przez telefon usiłowała mi cos tłumaczyć, ostatecznie umówiliśmy się na jutro wieczór na rozmowe- ale jej coś odwaliło czy poczuła się urażona i napisała mi maila, w którym oswiadczyła że jestem p*****lnięty, coś sobie uroiłem i zagroziła, ze już niedługo będą się smiać ze mnie wszyscy w tym moi szefowie. Grozi mi publikacją moich opowiadań erotycznych, które dla niej pisałem i jej wysyłałem. Doradźcie co mam zrobić, czy olać sprawę czy z nią porozmawiać, jak to załatwic?

Gość gość
słusznie ,z takimi jak ty najlepiej sie nie zadawać lecz omijac wielkim !

Gość gość
to zalezy czy ona bedzie chciała z Tobą w ogóle rozmawiać ale i tak jesteś plackiem

Gość gość
już nie posądzisz bez dowodów? trzeba być ostrożnym w wyrokach,niesprawiedliwe niszczą zaufanie

Gość gość
powiedz tylko przepraszam i że zależy Ci na spokoju i że nie wejdziesz jej już w drogę ,nic więcej i wycofaj się ona się zabezpiecza przed Tobą bo ją przestraszyłeś więc wycofaj się całkowcie

Gość hegeonjess
A moze pójdę na nią na policję?