Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę zasnąć bo myślę o nim

Polecane posty

Gość gość

Bez jaj kiedy mi to wreszcie przejdzie Zabujałam się w typie który jest nie dla mnie... Za fajny i zajęty... Najgorsze jest to że nie unikne spotkania go bo taka praca że raz na jakiś czas go widuje.. Ale chyba też sprawa jest bardziej skomplikowana niż sądziłam bo jak ostatnio powiedziałam że sam też mogł by wpaść do mnie pogadać to on pokazał na kumpla i powiedział że on mu zabronił a ten drugi bo wszystkie dziewczyny lecą niego a tym razem on chce mnie dla siebie yyy ja to potraktowałam jako Żarty ale teraz mnie to gryzie... Ale ten który mi się podoba nie wiem czy może się domyślać z jednej strony tak bo zawsze olewam innych jak go widzę u gadam z nim ale i do jego najlepszego kumpla się przytulam ciągle a w sumi om do. Mnie ale to takie żarty są...

Gość gość
I w sumie nie wiem co się stało w miedzy czasie bo D. Od początku okazywał mi zainteresowanie mną ( to ten który mi się podoba) a nagle przestał tzn. Nie mowie o tym że jak przychodzi to zamiast z kolegami siedzi ze mną ale wcześniej chciał spotkać się i sam po treningu zachodzil pod koniec mojej pracy... A ten . ( kolega od wyglupow) to w sumie stand zachowuje się jak zawsze chodź... Czasem mam naprawdę wrażenie jakby chciał czegoś więcej... Ale podsumowując. ja 26 lat 5 lat w średnio udanym związku, D. 34 l po rozwodzie i w związku na odległość, .M.38 l.2 rozwody i teraz stały związek

Gość gość
A ja niemoge zasnac bo film o maupiszonach ogladam:-)

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g