Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaela1

powiedzcie jak mam zyc z takim facetem to wariat

Polecane posty

Gość elaela1

hej wszystkim:)zaczne od tego,ze nigdy mu nie dawalam powodow do zazdrosci,a on i tak na kazdym kroku widzi moja zdrade.np.bylam w sobote z kolezanka w knajpce,a on do mnie ciagle pisal i dzwonil,ja ze nie moge rozmawiac,bo przeciez jak sie poczuje kolezanka,a on,ze mam powiedziec prawde z kim tak naprawde jestem w tym lokalu.drugi przyklad,pojechalam do rodzicow i padla mi bateria,zapomnialam ladowarki,zadzwonilam dopiero po kilku godzinach z telefonu ojca,on pod ten numer oddzwonil,nie chial wierzyc,ze facet odbierajacy telefon to naprawde moj ojciec.jak mam z nim normalnie porozmawiac?podalam tylko ostatnie przyklady bo jest ich naprawde wiecej.

Gość gość
o matko

Gość gość
Z takim facetem sie nie gada. Takiego faceta sie odstawia. To wariat. Patologiczny zazdrosny facet. Z takim nie pogadasz. Uciekaj jak najszybciej, bo to sie nigdy nie zmieni.

Gość elaela1
chyba masz racje

Gość gość
zostaw tego faceta, z czasem będzie gorzej. będzie ci zabranial używania nawet dezodorantu, tuszu do rzes, potem będzie sprawdzal bieliznę. znalam takiego. uciekaj

Gość elaela1
zrobil mi tez awanture bo kupilam sobie kozaki na szpilce.zaczal sie wydzierac gdzie zamierzam w tym isc,jakby to bylo pierwszy raz,ze kupuje takie buty.jemu chodzilo,ze on cale dni w pracy,a ja pewnie w kozaczkach do kochanka.paranoik cholerny.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

jemu chodzilo,ze on cale dni w pracy,a ja pewnie w kozaczkach do kochanka.paranoik cholerny. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx haha rozbawiło mnie to, współczuję Ci będzie jeszcze gorzej, bo tego nie da się pod zadnym pozorem wyleczyć. pozostaje Ci jedynie albo odejść, albo nie denerwować się tym i przyzwyczaić, ale na dłuższą metę to jest nie do zniesienia ;) powodzenia!

Gość elaela1
no rozbawilo Cie,mnie tez poniekad,bo jeszcze zaden facet nie zrobil mi awantury za kozaki:P

Gość gość
Uciekaj od niego poki czas, znajoma wziela sobie pakistanczyka ma z nim tak jak ty ze swoim, ciagle ja kontroluje, nie wierzy jej jak idzie z kolezanka to on od razu ze z kochankiem, jak jest w pracy to on wydzwania do niej po kilkanascie razy pyta co robi, gdzie jest jak np mowi ze w domu to on kaze jej np wlaczyc tv, lub radio bo chce miec pewnosc ze mowi prawde, maja dziecko i jak ona chce zaprowadzic do przedszkola to on chce isc z nia, jak mu mowi zeby sam zaprowadzil to on sie niezgadza, itd , ciezko sie zyje w takim zwiazku

Gość elaela1
moj to Polak,ale mentalnosc Araba chyba.

Gość elaela1
a i odziecku non stop nawija i slubie,strasznie mu sie spieszy,moze chce mnie w ten sposob uziemic.