Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaaaaa

pewnie powiecie, ze zasmiecam,ale potzebuje waszej opinii

Polecane posty

Gość milenaaaaa

bede wdzieczna za wasze opinie.... 11 grudnia 2014 mialam okres 1 stycznia 2015 doszlo do stosunku niepelnego byl we mnie przez pare minut jednak ja w pewnym momencie przerwalam to wszystko (nie mialam ochoty na zblizenie bylam zbyt zmeczona) chlopak nawet nie doszedl. 7 stycznia 2015 dostalam okres byl to okres 6 dniowy i moge stwierdzic ze w terminie (cykl mam regularny co 27-28 dni) byla to krew i zalewalo mnie widzialam nawet skrzepy. teraz czekam na kolejny okres ktory powinam dostac miedzy 3-5 lutego. Jednak pewne zjawiska nie daja mi spokoju otoz od 7 dni bola mnie piersi i podbrzusze wczesniej tez tak mialam ze w polowie cyklu mialam takie bole ale nie tak bardzo intensywne i dlugie jak teraz a moze po prostu wczesniej nie zwrocilam na to uwagi bo bylam zbyt zajeta i nie mialam czasu na rozmyslanie jak teraz dodam ze 09 grudnia wrocilam do kraju z grecji i jest to moja pierwsza zima w polsce od 6 lat zimno wrecz mnie paralizuje (odzwyczailam sie) a w pierwszych dniach stycznia mialam grype.... czy moge byc w ciazy mimo ze 6 dni po tym niepelnym stosunku dostalam miesiaczke i byla taka jak zwykle i czy te nasilone bole w drogiej polowie cyklu mogly sie nasilic prez zmiane klimatu,zmiane zywienia z dietetycznego na tluste (w miesiac przytylam 4kg )czy grype?? dziewczyny bede bardzo wdzieczna za kazda odpowiedz i opinie. :

Gość gość
stawiam na zmiane klimatu, mi sie okres przestawia w wyniku uprawiania sportu czy stresu

Gość milenaaaaaaaaa
Mam nadzieje, ze to przez zmiane klimatu i trybu zycia..... nigdy tak mi nie doskieraly az tak silne bole piersi jak teraz.... do @ jeszcze tydzien i nie wiem czy robic test jutro czy poczekac do dnia w ktorym spodziewam sie miesiaczki... jak radzicie??

Gość gość
Zrób test jutro. A od dziś zacznij używać kropek i przecinków.