Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chwila słyszę młodzi to młodzi tam to!

Polecane posty

Gość gość

Otwieram onet, kafeterię, wp, interię, tvp, tvn , gazetę , wszędzie! Pisze że... młodziec uprawia seks, seks wśród młodych, imprezy i orgie, seks i imprezy, miała już 100! 5 kobiet w jedną noc, jak to zrobić?! Mam 21 lat i nie ogarniam, miałem jedną dziewzynę z którą kochałem się 4 razy. Czy ja jestem jakiś opóźniony czy co?O co chodzi? Wszędzie gołe d**y, normalnie mi się to już przejadło, zero radości. Idę na imprezę to ludzie sie napiją i jest koniec, tak jakby orgie były tylko tam gdzie mnie nie ma. O co chodzi?

Gość gość
ale, to znaczy, że chciałbyś uczestniczyć w orgii :? N o cóż, to wszystko kwestia towarzystwa...ja też nie przebywałam w towarzystwie palącym, pijącym i ćpającym, a ciągle słyszałam, że u nas w szkole to pili, palili i narkotyzowali się ...a mi nawet nikt nie proponował. Nie to żebym żałowała :) Jeżeli chcesz żyć "szybciej" musisz zmienić środowisko, ale lepiej zostań tam gdzie jesteś, bo widocznie nie pasujesz do tego "szybkiego życia"

Gość gość
no właśnie nie chce ale zastanawiam się kto to k***a tworzy, jakiś znudzony życiem dziennikarzyna, młodzież tworzy legendy żeby się nakręcić czy coś takiego faktycznie się dzieje?

Gość gość24
Oj uspokój się jesteś normalnym facetem masz zasady i szukaj takich samych dziewczyn olej to co piszą, bo szczęścia to nie daj***ardziej kłopoty mogą z tego być :P

Gość gość
niby mam zasady ale tez nie mam okazji i nie wiem co by było gdyby co chwila pisały do mnie jakieś laski

Gość gość
Z reszta to też jest śmieszne, moja najlepsza znajoma stwierdziła ze jestem fajnym facetem bo "nie traktuje kobiet przedmiotowo" a ona sama daje się facetom tak traktować i co najzabawniejsze szuka takiego co właśni nie traktowałby jej przedmiotowo i mnie to dziwi dlaczego dla niej jestem tylko kumplem. Nie zmienia to faktu że jesli nawet to ja nie potrafiłbym być z nią bo nic do niej nie czuje ale już któryś raz słyszę takie gadanie.

Ja też nie mam zbyt dużego przebiegu, ale np. koleżanka mi się zwierzała, że straciła dziewictwo w wieku lat 12, a inna, którą znam, od 3 lat spotyka się z facetami poznanym na czacie na sex, a ma dopiero 19. Więc to kwestia środowiska, charakteru... jak z pensją minimalną - ktoś zawyża statystyki

Gość gość
Seks jest mediach bo dobrze się sprzedaje. Dobrze się sprzedaje, bo ludzie chcą oglądać i słuchać o tym. Chcą - bo nie dość mają tego w domu. Wyciągnij wnioski. Seks jest przereklamowany.