Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femmefataleona

Lubię zdobywać mężczyzn, lubię niedostępnych dziwne to

Polecane posty

Gość femmefataleona

Jakoś zawsze mówi się o tym, że facet lubi zdobywać, gonić króliczka itp. a dla mnie im facet jest bardziej niedostępnym tym bardziej mnie kreci.

Gość gość
mnie też ,najgorsze że mnie już zupełnie nie da się zdobyć i po zabawie :-)

Gość gość
Witaj w klubie. uwazaj bo sie wp...sz tak jak ja. Badz ostrozna :)

Gość femmefataleona
gość dziś Uuu a na co mam uważać ?

Nie ma w tym niczego dziwnego, ludzie są bardzo różni, mało kogo da się w 100% dopasować do stereotypów. Może masz dominujący, "męski" charakter, może to jakaś potrzeba kompensacji, dowartościowania się.

Gość gość
Pewnie że lepiej zdobyć niedostępnego faceta niż związać się z takim, który sam lata za kobietą jak piesek.

Gość gość
Uwazaj.. zakochalam sie i pi....da po calosci. On jest nie dla mnie. Jest zajety

Gość femmefataleona
Zwykle gdy jakiś facet wpadł mi w oko był niedostępny, olewał mnie po pewnym czasie samo jakoś tak wychodziło, że mimo iż spisywałam go na straty w sensie mówiłam do siebie daj sobie spokój z nim dziewczyno, on w końcu miękł i wyznawał mi miłość. Nie wiem jak to się działo, że jednak upatrzonego upolowałam i jadł mi z ręki mimo, że na początku zlewał totalnie. Eh dlaczego nie może mnie kręcić zwykły facet tylko zawsze doszukuję się takich trudny emocjonalnie. Ostatnio chodzi mi po głowie taki jeden jednak tutaj wiem, że zaliczę co rzadko mi się zdarza porażkę, bo on jest zajęty. Męczy mnie ta cała sytuacja z nim. Bo wiem, że nawet jeśli mu się podobam to nic z tego nie będzie ;/

Gość femmefataleona
Ha gej no to dopiero wyzwanie :) gość dziś widzisz za późno juz i na mnie padło on też nie dla mnie

Gość gość
Noo..to łączmy sie w bolu. :)

Gość femmefataleona
:)

Gość gość yearsley
Femmefatale ona...masz szczescie ze na mnie nie trafilas...z drugiej strony ciekawi mnie co kreci takie laski jak ty...przeciez musi byc cos co sprawi ze z nim bedziesz ze zakochasz sie na zawsze w tym jednym...w tym momencie to wyglada tak ze gdy facet ci ulegnie to traci twoje zainteresowanie...a jak cie bedzie olewal to spiszesz go na straty...tak czy siak nie bedziecie razem...czyli co?co musi zrobic facet zebys z nim byla a jak juz do tego dojdzie zebys za chwile sie nim nie znudzila???

Gość gość
Musi ulec szybciej zanim jej znudzi się gonienie króliczka :)

Gość gość yearsley
Nie...wlasnie jak jej ulegnie to juz po nim...skomplikowane to...

Gość gość A
Ja też uwielbiam zdobywać facetów, pomimo tego że jestem w związku, lubię jak inni mężczyźni zwracają na mnie uwagę. Moje motto życiowe to "wszystko jest do zdobycia" zawsze mam to czego chcę. Zawsze jak sobie upatrzę jakiegoś faceta on musi być mój. Ale odkąd mam faceta lubię tylko z nimi flirtować i to uczucie że on za mną szaleję!!!! cudowne.

Gość gość
ja to samo ! to co niedostępne rajcuje w cholerę! i właśnie w takim niedostepniaku się zakochałam, nie życzę nikomu ;/

Gość femmefataleona
gość yersley wiesz chyba partner który jest stanowczy i konkretny jest w stanie mnie zatrzymać przy sobie na dłużej. Ale żeby nie mylić z damskim bokserem. Tylko facet konkretny, który wie czego chce od życia taki twardo stapajacy po ziemi. Poluje na niedostępnych, ale oni nie nadają się do związków na dłuższą metę. Do tej pory byłam w trzech poważnych związkach i w każdym z nich to mnie upolowano. Miały na tyle siły w sobie te osoby, że mimo iż moim obiektem westchnień był kto inny one uparcie dazyly do celu aby mnie przekonać do siebie.

Gość gość11111
femmefataleona- zdrowy facet to taki, który robi to co kocha, spełnia się, nie oczekuje związków tylko radośnie podchodzi do życia i nie czuje presji związku, dzięki czemu kobieta nie czuje się jakby była osaczona i JEDYNA. a właśnie o to nam chodzi, by facet żył swoim życiem i to nas w nich tak kręci. przynajmniej mnie! ohhhhh rozmarzyłam się :D

Gość femmefataleona
gość11111 dziś No tak dokłądnie także zgodzisz się chyba ze mną jak i te kobiety, które lubią zdobywać niedostępnych, że ci niedostępni nie są zazwyczaj normalni :) Dlatego nie da się z nimi długo wytrzymać

Gość gość
autorko to zdobądz mnie bo jestem niedostepny ja kby co to muj email 7179864 zobaczymy czy ci sie uda

A co dokładnie jest tą "niedostępnością" która Was tak rajcuje? Chłód emocjonalny? Dystans? Brak zainteresowania?

Gość gość
niedostępność to gdy facet daje odczuć mi, że niekoniecznie jest zainteresowany związkiem dzięki czemu nie można go tak do końca rozgryźć, to również gdy facet po prostu robi swoje,wie czego chce i nie stawia na piedestale kobiety bo mnie takie siusiumajtki nie interesują. jestem kobietą, która nie lubi kawy na ławę. to samo z seksem, nie lubię jak się mi od razu ofiaruje :D komplikejszyn :D

Gość gość
tak. nie lubię jak ktoś mi się wciska w tyłek ;) tak samo jak nie lubię gdy facet nie wie czego chce.

Tzn. mam na myśli informację, czemu nie jest się zainteresowanym związkiem. Czy uznasz to za kolejną przeszkodę do pokonania?

Gość gość
uznam to za wyczyn i wyzwanie :D a co tak pytasz ??