Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola88875

Co zrobic aby żałował ?

Polecane posty

Gość ola88875

Witam. Sprawa wygląda następująco. Byłam pół roku z chłopakiem o 3 lata młodszym ode mnie. Ogólnie przyjaźniliśmy się 4 lata aż tu nagle między nami zaiskrzyło. Codziennie mówił mi ze mnie kocha i nikomu nie odda. Miesiąc temu stwierdził ze ten związek jego zdaniem byl z obu stron na sile. Pozwoliłam mu odejść,nie chciałam aby sie męczył i w ogóle. Powiedzial ze woli mnie w roli przyjaciolki i chce aby skonczyło sie na przyjazni. problem w tym ze od 3 tyg sie nie odzywa. On jest DJ i co sobote widzimy sie w clubie. Nawet tam przy kumplach nie zwraca na mnie uwagi,ciezko jest mu nawet sie ze mna przywitac a co dopiero powiedziec te glupie "czesc". Zwracam sie z prośba do wszystkich a szczegolnie do chłopaków bo chialabym mu w tą sobote udowodnic ze zrobil bład zrywajac ze mna kontakt a jednoczesnie pokazac mu ze wiele stracil. Macie jakies pomysły?

Gość gość
Kobito znajdz sobie innego :-) o (∩ ω ∩) oo (∩ ω ∩) oo (∩ ω ∩) oo (∩ ω ∩) o

Gość gość
Ktoś musi być mądrzejszy i bądź to Ty. Wtedy będzie żałował

Pełna ignorancja,ale ta olewka musi być wiarygodna, także nie zwracaj w ogóle na niego uwagi. wyglądaj bosko i baw się dobrze ;)

Gość gość
Z przyjaciół nigdy nie bdz kochanków.Tak juz jest ,wczesniej czy pozniej taki zwiazek sie rozwali. No coz chłopak pokazał ze ma Ciebie gdzieś ...zrob to samo.

Gość gość
Chłopak młodszy o trzy lata?...takie związki nie maja przyszłości.