Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek czy mąż

Polecane posty

Gość gość
Kochanek jest cudownie zbudowany i ma grubą pałkę. jak mnie widzi to aż się trzęsie:) W łóżku ogień, ssanie, lizanie, wszystko na maxa.

Gość gość
Taką 43 latkę rżnąłbym całą nic i słuchał jak piszczy mi do ucha.

Gość gość
No szepcze mu do ucha, ale zazwyczaj tylko 2 godz, On to uwielbia .

Gość gość
Szkoda,że nie szepczesz do mojego uszka. Taki szept i popiskiwanie, pojękiwanie wyzwala we mnie tygrysa.

Gość gość
Ja mam 32, on 36 i rznie jak młot udarowy:) Nie wiem jak ma z żoną bo nie pytam ale jest niewyżyty.

Gość gość
ja z moim kochankiem wyjezdzam na urlopy takie po 2 tyg,on oczywiscie za wszystko placi, a bzyka mnie ajk kotke codziennie po 8 razy serio,nie wychodzimy z lozka tylko na obiady kolacje i na tance, bzykamy sie jak szyleni ejst wszystko on ma palke 19cm, jest idealny ,planujemy wspolna przyszlosc,mamy po 40 lat on wolny ja mezatka w wolnym zwiazku

Gość gość
14:28 tak, tak. Oczywiście:D

Gość gość
Serio, nie klamie,cale dnie sie bzykamy, w nocy tez ,samruje c**eczke wazelina by mnei nei bolalo,szalejemy na maxa,wstawie zaraz jego fotke ,pozazdrosci nie ejdna

Gość gość
Właśnie skończyłam na dniach 50 i nawet jestem już babcią, mam malutką wnusię. Myślicie,że trafiłam tu przypadkiem? Otóż nie.Rok temu rozwiodłam się z mężem wreszcie i mam kochanka-partnera 35 latka.Jest boski. Weekendy w łóżku na migdaleniu. Nie miałam tak od czasów studenckich. Na nowo jestem kocicą,drapię w orgazmach mego kocura po plecach i pośladkach. Życie 50+ jest piękne.

Gość gość
50,gratulacje zyj swoim zyciem,a jak zalujesz ze sie rozwiodlas???

Gość gość
50 lat to wcale nie tak dużo, popieram kochanek młodszy i ok

Gość gość
Każdy kochanek jest mężem, w domu pańszczyzna, a poza domem tygrys.

Gość gość
nie kazdy!!! Moj maz to po tabletkach nie moze ,nawet laska 20 letnia by go nie pobudzila na dlugo,3 minuty max trwa sex z miekkim ciulikiem

Gość gość
Nie generalizuj, są tacy, którzy w domu są tygrysami ale ich panie są kłodami na przykład:)

Gość gość
Teraz chciałabym starszego kochanka. Chętnie oddałabym mu się w każdy sposób:)

Gość gość
Ja 50+. Nie żałuję,że rozwiodłam się. Żałuję, że tak późno. Teraz nadrabiam lata, gdy seks był uciążliwym obowiązkiem a moje ciało nieuprawianym ugorem.

Gość gość
I tyle warte jest malzenstwo.K***y zapomnialyscie o przysiedze malzenskiej?Co z was za matki,jak wlasne rodziny oklamujecie?Zlot dziwek w nowym wydaniu.Szmata zawsze jest szmata!Za mlodu tez pewnie sie puszczalyscie jak dzikie.Faceci nie zencie sie z puszczalskimi zerami!!

Gość gość
podnosime

Gość gość
O 18.07 był tu bezmózg płci męskiej, zdesperowany własną niemocą. ...uj z nim tańcował!!!

Gość gość
ewentualnie moher, który loda nie zrobi, bo go to poniża

Gość gość
Też uważam, że po 50-tce chce się nie mniej niż za małolata. Oby tylko było co przer/żnąć.

Gość gość
Oby tylko po 50 -tce miał kto mnie porządnie wyroochać.

Gość gość
A co :) Nie ma takiego ? Nie wiem, ale ja bym brał wszystko co się rusza :) Taką mam chęć i nie tylko dzisiaj !

Gość gość
do 50+ , ja mam tez duze potrzeby mam 40 l. czy zmieni sie cos w okresie menopauzy czy nadal bed e maiala tak duze potrzeby, musze nawet 3 razy dziennie , a moj facet raz na tydzien,mecze sie, ale nadrabiam zaleglosci

Gość gość
Nie wiem koleżanko. Nie jestem lekarzem. Służę tylko własnym przykładem.Do tej pory nie miałam i nie mam nadal objawów świadczących o menopauzie, nie przyjmuję żadnych absolutnie lekarstw.Jestem jak 20 lat wstecz(+ 2-3 niewielkie zmarszczki).Mam energię, wigor i chęć do życia. Rurki i legginsy na tyłeczku wyglądają idealnie wraz z kozakami do kolan na wysokim obcasie. To chyba genetyka, bo moja córka w wieku 25 lat wygląda na licealistkę. 50+

Gość szef pionu
U mnie wyglada to tak. Zona, sam nie wiem, zakompleksiona pruderyjna wstydnisia, jedynie troche ognia uzyskac mozna przez podlanie jej alkoholem. Ale z drugiej strony dwoje dzieci, gdzie te w wieku przedszkolnym spontanicznie wpada do naszego łozka i trzeba czekac az usnie i spiące wyniesc nie majac gwarancji na to ze wroci. Czyli w domu zimna kloda ktorej sutki splywaja pod pachy, a z drugiej strony zero warunkow na jakies konkretne fikolki. No raz albo 2 razy w miesiacu jak ekstra sie dla mnie wydepiluje. Ja Na szczescie pracuje w duzej firmie co ma oddzialy w calym kraju i czesto jezdze w delegacje. Wtedy po nasiaduwie w hotelu spotykam sie z jedna z kochanek porozrzucanych po kraju. To najbezpieczniejsza forma kontaktow. W siedzibie chetnych pan nie brakuje, ale tam jest jakby pewna forma wspolzawodnictwa, zazdrosci i zawisci(kiedys po badaniach okresowych moja sekretarka powiedziala ze przyszly wyniki i mam wade postawy... d**e na boku...). Jak widzicie nie wiadomo co ktora innej moze zrobic informujac np moja. Poza tym w firmie slyszy sie co mowi korytarz, a on zawsze jest na bieżąco. Pewnie mial bym stala kochanke ale z racji pracy jest inaczej.

Gość gość
obym miala takie potrzeby jak ty ,kocham sie kochac kilka razy dziennie :-)) FAJNIE ze kobeity po menopauzie tez maja duze potrzby czym ty jestes przykladem :-)) POZDRAIWM

Gość gość
Miałam seks z meżem i kochankiem razem i nie odczuwałam róznicy jednakowo dobrze mnie rżneli może mąż przy kochanku bardziej sie starał.