Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halloo!

Polecane posty

Gość gość

Lepiej tak czy siak?

Gość gość
Czasem tak czasem siak, będzie idealnie.

Gość gość
Cóż za problem, przejmuje inicjatywę i już jest na gorze;-)

Gość gość
Gospodarzu wszystko jest do czasu, do wypracowania... Chwila cierpliwości i sam nie wiesz kiedy ona się tak zmieniła, już się nie boi nie pyta lecz zaskakuje. ;-)

Spoko, to taka luźna uwaga tylko, bez związku z jakąś moją sytuacją ;) Ale czasem czegoś chcecie a nie mówicie, nie jest tak?

Gość gość
lepiej raz raz raz siak i raz na opak

Gość gość
Przyznaje jest lecz tylko ze względu na obawy odrzucenia pomysłowości. Ale to też do czasu. Gdy spontaniczność weźmie góre.

Hmm, dokładnie tak jest, czasami człowiek ma dziwne pomysły i rzeczywiście nie wiadomo czy mówić czy nie A Szybka - no widzę że szybka jesteś rzeczywiście

Gość gość
Osobiście uważam ze jeśli fantazja dotyczy 2 kochających się osób to warto ją spełniać. Lecz jeśli chodzi o powiększanie grona to nie mogę się wypowiadać jeszcze do tego nie dojrzalam. Może po 40 coś mi odbije ale wątpię ;-)

gość, po 40 rzeczywiście odbija, zaczynasz czuć wyścig z czasem, chociaż - może faceci, kobiety podobno wchodzą w złoty okres

Gość gość
Dużo przede mną jeszcze 11 lat no może jakoś to zniose ;-) Zawsze wydawało mi się ze dla mężczyzn to tak 35-40 zaczyna ich pobierać na ten wyścig.

Gość gość
zapytać można, bo potem się okazuje że ona chce np być tylko na górze x ostatnio w internecie widziałam artykuł nt, że to najniebezpieczniejsza z pozycji

Gość gość
znowu ta nudziara od zaplecza, tylko z nickiem

Nie jesteś na moim miejscu gospodarz_222 - wybacz jeśli przestraszyłam Cię swoją bezpośredniością. Skoro tylko tu gadasz, to nie mamy chyba sobie nic więcej do napisania. Szkoda, bo miły z Ciebie chłopak.

prrryyyyy nazat no już już co to za dobrowolny cwał co? bo bata wyciagne :classic_cool: dobra dobra gospodarzu lecisz z dwujkami:D milej zabaewy spadam bo helllo na powitanie bylo teraz sie pozegnam hejjjo

Nie jestem, ale mogę sobie wyobrazić. Nie przestraszasz, po prostu nie szukam tutaj nikogo, a może nie ten poziom frustracji jeszcze.A zresztą, gdyby nawet, to numerek jeden lub dwa tylko wkurzyłby, więc jaki sens ;) Dzięki za komplement, chociaż nie wiem czy z nie bez pokrycia, ale łykam ;)

Gość gość
Czyli jednak coś tam jeszcze wiem o tych mężczyznach ;-)