Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamboniewiem13

czy warto jechac na Wegry w ciemno?

Polecane posty

Gość pytamboniewiem13

Tzn bez rezerwacji noclegu. Chcemy w lecie zrobic taka wycieczke objazdowa dookola Balatonu i w internetow serwisach jest po pierwsze maly wybor, a po drugie dosc wysokie ceny, z tego co slyszalam to na Wegrzech kwatery ponoc dosc tanie sa. Planujemy tylko w pierwszej miejscowosci zarezerwowac pobyt, zeby zmeczeni dluga podroza nie szukac jeszcze wieczorem noclego i w Budapeszcie hotel na jedna dobe. A reszte to po przyjezdzie po prostu cos na miejscu znalesc. Ale troche sie boje, nieraz w sezonie w Polsce nad morzem widac ludzi co spia w samochodzie bo przyjechali w ciemno i nie znalezli nic ponizej powiedzmy 200 zl :-/ Boje sie ze i mnie to spotka. Ma ktos doswiadczenie w podrozach na Wegry? Czy naprawde tak jest, ze jest duzo wolnych pokoji nawet w sezonie?

Gość gość
Włączamy niskie ceny

Gość gość
Po ciemku latwo o wypadek ,lepiej za dnia. Ale warto.

Gość gość
Nad Balatonem w sezonie wolne tanie pokoje? :D A kto Ci takich bajek naopowiadał? Tzn.nie wiem, co to dla Ciebie znaczy tanio

Gość gość
Ojciec ktory byl niedawno i zalowal, ze przez internet zarezerwowal drogi nocleg choc ponoc dookola bylo pelno wolnych pokoi w dobrej cenej. Tani tam to dla mnie taki 20-30 Euro za dobe.