Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

gdzie dostane modne ubrania dla pani XXL

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Szukam jakich艣 modnych, wiecie eleganckich do wyj艣cia ubra艅. No dla wi臋kszych kobiet bo mam 44 rozmiar. W sklepach jako艣 ci臋偶ko dosta膰 takie rozmiary

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wiesz co nie jest to typowy sklep dla puszystych ale zobacz w Bialcon www.bialcon.pl widzia艂am 偶e maj膮 te偶 wi臋ksze ubrania do 52 chyba. A ciuchy piekne i co wa偶ne nasze krajowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hosanna4
Wiem co艣 o tym :( w galeriach cz臋sto nie ma co szuka膰. Ja wiem, 偶e w Quiosque maj膮 44 ubrania - 艂adne i dobrze uszyte, wi臋c i na "wi臋kszej" osobie 艂adnie le偶膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosztanniczka
Ja tak jak Hossana Quiosque polecam - bo cz臋sto na wi臋ksze rozmiary s膮 "worki", a tam maj膮 przepi臋kne wzory i kroje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na allinside.pl s膮 ubrania modne i tanie, ka偶da Pani, niezale偶nie od rozmiaru znajdzie tam ciekawe propozycje ubra艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 popieram, 偶e na allinside. Maj膮 tam super ciuchy w dobrych cenach, rozmiary te偶 maj膮 wi臋ksze i nie s膮 to jakie艣 gorsze ubrania ni偶 w "standardowych" rozmiarach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odsy艂am Ci臋 tutaj: www.sklepgaba.pl. Ja nosz臋 odzie偶 XXL i ostatnio w艂a艣nie tam si臋 zaopatruj臋. Jestem zadowolona za ka偶dym razem jak przychodzi do mnie paczka od nich. Maj膮 bardzo 艂adne rzeczy, zgodne z najnowszymi trendami w super cenach. Zdecydowanie polecam! Maj膮 teraz ogromny wyb贸r ubra艅 w takie wiosenne, 艣wie偶e wzory.

Udost臋pnij ten post