Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was on jest nadal na mnie zły?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przełożyłam spotkanie z facetem i zaproponowałam inny dzień. On na to nie odpisał więc pomyślałam ,że pewnie jest zły bo zwykle odpisuje na smsy. więc dzisiaj napisałam jeszcze raz i go przeprosiłam ,że naprawdę nie mogłam i że mam nadzieję ,że nie ma mi tego za złe a on odpisał : " absolutnie nie mam Ci tego za złe :) Jak będzie OKAZJA to do Ciebie chetnie przyjadę.A u mnie ok tylko mam dużo pracy ". Tzn ,że nadal stroi jakieś dąsy? przeważnie pisze w smsach czułe słowa jak " witaj kochanie "np więc sama nie wiem..

Gość gość
nie wiem ty go najlepiej znasz

Gość gość
niby znam ,ale czasem ciezko go zrozumiec :( niby mowia ,że faceci sa prosci ,a wcale nie sa

Nie doszukuj się drugiego dna. Przyjmij normalnie to, co napisał. A jak się nie odezwie przez dłuzszy czas- daj sobie spokój.

Gość gość
aha czyli jednak moze być obrazony nadal skoro piszesz ze moze sie nie odzywac :O

Gość gość
bo poprostu to jest typ człowieka, który mało rzeczy mówi wprost, wiele albo sugeruje, albo przemilczy, wiec czasami ciezko mi cos wywnioskować... ale tym razem nie napisał ani " kochanie", ani "całuje" itd ,a pisze tak prawie zawsze i to mnie zastanawia...w normalnej sytuacji by mnie nie zastanawiało ,ale wczoraj to ja odwołałam spotkanie, nie odpisał co mu sie praktycznie nie zdarza, a dzisiaj odpisał ,ale też jakoś inaczej :(