Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMietek

Była i obecna partnerka i ciąza

Polecane posty

Gość xMietek

Witam, mam taki problem. Po kilkunastu latach bycia razem, odeszłem od kobiety. Wina leży po obu stronach. Niestety popełniłrem błąd, ponieważ szybko związałem się z młodszą sporo dziewczyną, która od lat o mnie zabiegała. Niestety szybko się okazało, ze nie jesteśmy sobie pisani. Nawiązałem ponownie kontakt z moją dawną partnerką, postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, ale okazało się, że nowa jest w ciąży ze mną. Moja dawna miłość nic o tym nie wie. jak to rozegrać? Powiedzieć jej o ciązy? Nic nie mówić i wrócić do obecnej, czy zataić ten fakt, olać dziecko ibyć z tą którą kocham?

Gość gość
Powiedz obecnej prawdę. Nic nie jest w tym złego, że przytrafiło CI się dziecko , skoro byłeś w tym czasie sam. Ale jeśli zdecydujesz się z którąś być, to zawsze kieruj się tylko miłością. znam podobną historię, i wiem, że związek nie z miłości, i tak się rozpadnie. Dziecko niczego tu nie zmieni. Bycie z kimś na siłę unieszczęśliwia. Zgorzkniejesz, będziesz smutny i nieszczęśliwy. A w sumie czemu tak ma być ? Możesz też być dobrym ojcem na odległość.

Gość gość
Niezle sie wpakowales ,jak wyzej radze Ci isc za glosem serca ,ale dbaj o dziecko !

Gość gość
olac dziecko? juz taki tekst nie mowiac o ortografii o tobie wiele mowi. kazde klamstwo kiedys wyjdzie na jaw. swojej bylej i obecnej powiedz prawde, a dalej juz samo sie wszystko potoczy.

Gość gość
CZTERDZIECHA CO MA PECHA,wypad z kolejnym tematem,gdzie jak zawsze podszywasz sie pod faceta!!! Ludzie,nie nabierajcie sie,to nick pewnej 'wariatki'czterdziechy,która ma zablokowany swój nic i waki spod tego xMietka udajac mężczyznę. To ktos,kto pisze od lat i na netkobiety,i tu.Prowo,PROWO!! 10/10

Gość gość
Masz 3 opcje nic jej nie mow pobzykaj tyle twojego druga to namow malolate na skrobanke 3 maly cios tzw newy sierpowy hakowaty w brzeszek tez moze pomoc

Gość gość
Ja współczuję facetom, naprawdę takich dylematów :). Wolę cierpieć ból porzuconej, wolę nawet być samotną matką niż pakować się w takie układy. Tyle jest historii tego typu, a kolejny niemłody i chyba niegłupi chłop robi to samo. :) A podobno to kobiety są emocjonalne. Sorry, ale wolę już menopauzę niż męski kryzys wieku średniego.

Gość gość
Piszecie na prowo?chce się wam tę durnej Czterdziestce nabijać posty?