Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywoływanie skurczów.

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś próbowała imbirem, herbatą malinową lub goracą kąpielą wywoływać skurcze? Z jakim skutkiem? Nie interesuje mnie olej na przeczyszczenie. Chodzi mi o to, że nie chce znowu rodzić z oxy i wolałabym sama zacząć działać. Ma ktoś jakiś sposób ? Słyszałam jeszcze o masowaniu brzucha, ale w jaki sposób?

Gość gość
masaż brodawek. herbata to ma byc nie malinowa a z liści malin.

Gość gość
Kobieto,nic nie zadziała dopóki dziecko będzie gotowe.To,że u niektórych "sprawdził" się jakiś sposób to zwykły zbieg okoliczności,bo akurat w tym samym czasie dziecko było gotowe do przyjścia na świat.Nie kombinuj ,bo to nic nie da.

Gość gość
a jak masować te brodawki ? 15:05 nie umiesz odpowiedzieć na moje pytanie to się nie wypowiadaj. Nie pytałam co o tym sądzicie tylko czy cos jest w stanie mi pomóc.

Gość gość
Normalnie -drażnić je jak podczas seksu. No i sam seks też ponoć pomaga. Ale prawda jest taka że jak ma coś ruszyć to ruszy i bez tego. ale co zaszkodzi spróbować?

Gość gość
No przeciez napisałam,że nic nie jest w stanie ci pomoc,bo choćbyś stanęła na głowie,to i tak nic z tego nie wyjdzie jeśli dziecko nie będzie gotowe.Naucz się czytać,bo ja dałam ci odpowiedź.

Gość gość
15:05 z tym że ona ma racje. Próbowałam wszystkiego: długie spacery, wchodzenie po schodach, mycie podłogi na kolanach, herbata malinowa, masaż sutków, długa ciepła kąpiel tylko sex odpadł bo główka była za nisko. Skończyłam na patologii ciąży po terminie, dnia nastepnego mieli mi oxy podawać to o 3 w nocy mały zdecydował się sam wyjść

Gość gość
Zgadzam sie z 15:05.Moja siostra była 5 dni po terminie i wyczytała gdzieś,ze ananas działa na przyspieszenie porodu,więc zjadła całego.Dostała nieregularnych skurczu,które trwaly 2 godziny i przeszly jak ręką odjął.Urodziła po dwóch dniach,czyli tydzień po terminie.Mały nie był gotowy i skurcze ustały,wyszedł kiedy on chciał.Cierpliwości.

Gość gość
ale ja pytam się o sposoby na wyowłanie skurczy, a nie proszę o umoralnianie. Pierwsza córka urodziła się po terminie i właśnie przy oxy więc wiem co czułam, a na rzęsach nie stawałam aby w jakiś sposób je wywołać sama. Więc tym razem chcę spróbować. To, że komuś nie wyszło nie znaczy, że i mi się nie uda.

Gość gość
Bolec