Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem bardzo stanowcza, konkretna i szczera i wszyscy faceci uciekają :(

Polecane posty

Gość gość

a mam już 34 lata:(

Gość gość
a z jakiego miasta jestes lub województwo

Gość gość
nawet zawsze szczery s*******il :D

Gość gość tej oto strony
No cóż, tylko pozazdrościć... ale Chcesz kogoś kogoś poznać? czy jest Ci tak dobrze i niech inni się martwią?

Gość gość
>>>jestem bardzo stanowcza, konkretna i szczera i wszyscy faceci uciekają :(<<< Widocznie szukają kobiety, a nie nadzorcy obozu koncentracyjnego :D :D :D.

Gość gość
za 16 lat, będziesz obchodzić półwiecze stanowczej i konkretnej szczerości :classic_cool:

Gość gość tej oto strony
A może jeszcze takiego nie Znalazłaś? może gdzieś się tam błądzi biedaczek w oczekiwaniu na Ciebie?? więcej optymizmu i prób w znalezieniu... Tylko pytanie czy Ty Chcesz faceta czy wyrób faceto podobny? czyli produkt dzisiejszych czasów?? Tak podejrzewam, że prawdziwy facet będzie miał te same cechy co Ty, i teraz pytanie, czy Tobie to będzie odpowiadało?? zobaczyć siebie w męskim wydaniu????

Gość nieprzychylna
gosciu tej oto strony: bredzisz :D faceci boja sie takich kobiet, wola ulegle i zakompleksione. po drugie to nieprawda, ze na kazdego ktos gdzies tam czeka. zgodze sie tylko, ze optymizm w kazdej sytuacji jest wskazany.

Gość gość
Mi taka kobieta przydałaby się, choć nie wiem: czy potrafiłbym z nią wytrzymać :D. A z tą szczerością przesadzać nie należy.

Gość gość z tej oto strony
Nieprzychylna, tyle ile jest osobowości kobiecych tyle jest ich odpowiedników męskich, i nie zgodzę się, że faceci chcą tylko uległy kobiet. To najczęściej zależne jest od środowiska w jakim się wychował lub jego kompleksów. tak mi się wydaje.

Gość gość
dlaczego uwazasz, ze jest sie albo stanowczym albo zakompleksionym?? jak siebie tak opisalas to mam przed oczami postac takiej herod - baby, powiedz jej cos, zacnzij dyskutowac a jak ma inne zdanie to zeżre cię choćby z butami byle tylko udowodnić swoją rację. jakby nie bylo w tobie zadnego luzu - masz zawsze zdanie wyrobione na kazdy temat i niczego nie poddajesz w watpliwosc, systematycznie wykladasz swoje racje zamiast sie zwyczajnie rozesmiac... to jest tak odstreczajace nawet dla osob nie szukajacych nikogo, bo wydajesz sie ta swoja stanowczoscia taka...męcząca :O

Gość gość
nie boja sie samej kobiety, nie chca tylko marnowac swoich lat na ciagle walki ;) ty albo chcesz pantoflarza albo marzy ci sie jak w jakiejs taniej powiesci facet jeszcze silniejszy niz ty, ktory cie okielzna, ale ze natura wojowniczki caly czas walczy to zniechceca do siebie i ksiecia na bialym koniu i czarnego jezdzca :P

Gość gość z tej oto strony
Nieprzychylna, ile kobiecych osobowości i charakterów tyle i męskich. a to że faceci "wolą" uległe to wynika z tego w jakim środowisku się wychowali, czyli jaki był model rodziny, lub z innego banalne go powodu, że mają spore kompleksy, i raczej słabą, niewykształconą psychikę.

Gość nieprzychylna
panowie nie wciskajcie mi, ze chcielibyscie byc z kobieta, ktora np. bedzie za was podejmowala decyzje, powie wam, ze jestescie do d**y w lozku jezeli akurat tak bedzie, nie poprosi was o pomoc w naprawie czegokolwiek tylko od razu zadzwoni po fachowca itp. itd. zwialibyscie w podskokach po miesiacu takiej 'musztry.' wy potrzebujecie delikatnych kobietek, ktore beda sie wami zachwycaly.

Gość gość
Z taką na pewno nie, ale z taką, która będzie pamiętała o terminach rachunków i sprowadzała mnie na ziemię, gdy nazbyt zapalę się do jakiegoś projektu, to i owszem. Jest różnica między stanowczością i zdecydowaniem, a totalnym zdominowaniem partnera.

Gość gość
Jeżeli mówisz swojemu facetowi, że jest do d_py w łóżku, to nie jesteś szczera, ale chamska i totalnie głupia.

Gość nieprzychylna
zeby nie bylo: nie jestem autorka tematu, ale mam podobny charakter. z doswiadczenia wiem, ze jest to charakter trudny do zaakceptowania (nie tylko przez facetow). XX 'Jeżeli mówisz swojemu facetowi, że jest do d_py w łóżku, to nie jesteś szczera, ale chamska i totalnie głupia. ' X szczerosc to szczerosc. jak mnie spyta: jak ci bylo? a bylo do d**y nie bede klamala. ale faceci oczywiscie wola biale klamstwa. XX z taka kobieta wytrzyma tylko twardy facet (ale ich zwiazek bedzie burzliwy). ciamajda totalnie sie zalamie pod naporem. bylam kiedys z chlopakiem, ktoremu sie podobalo, ze to ja bylam mezczyzna w zwiazku - do czasu. zreszta ja tez nie moglam wytrzymac z takimi cieplymi kluchami.

Gość gość
Aaa czaję gestapo baba

Gość gość
>>>szczerosc to szczerosc. jak mnie spyta: jak ci bylo? a bylo do d**y nie bede klamala. ale faceci oczywiscie wola biale klamstwa.<<< Nadal twierdzę, że nie jest to szczerość, a wyłącznie chamstwo i totalna głupota. Na tej samej zasadzie przygłupi faceci mówią swoim kobietom, że poprzednia była lepsza w łóżku, albo seksowniejsza. To, że tego problemu nie widzisz świadczy o twoim ograniczeniu intelektualnym. Z głupią babą można wytrzymać, ale z głupią i przemądrzałą wytrzymać się nie da :(.

Gość nieprzychylna
'Nadal twierdzę, że nie jest to szczerość, a wyłącznie chamstwo i totalna głupota.' jeszcze o braku taktu zapomniales :D i spoko gdyby mi facet powiedzial, ze jestem gorsza od jego ex przyjelabym na klate i powiedziala do widzenia, bo po co ma sie biedaczek meczyc? podobnie komentarze typu: 'przytylo ci sie' w ogole mnie nie ruszaja. najwidoczniej typ gestapowca tak ma.

Gość gość
>>>jeszcze o braku taktu zapomniales<<< Chamstwo zawiera w sobie zupełny brak taktu :D. x >>>i spoko gdyby mi facet powiedzial, ze jestem gorsza od jego ex przyjelabym na klate i powiedziala do widzenia, bo po co ma sie biedaczek meczyc?<<< I to jest kolejny dowód twej głupoty :(. Jeżeli facet jest z tobą, to widocznie ma ku temu powód. To, że jesteś mniej seksowna od jego byłej, nie oznacza, że jesteś dla niego mniej warta. To tylko oznacza, że facet jest idiotą, bo o czymś takim wspomina :D :D :D.

Gość gość tej oto strony
Tego typu komentarze typu "jesteś do d...py" nie mają nic wspólnego ze związkiem! To chyba teksty z jednorazowych przygód! a świadczą tylko i wyłącznie o ograniczeniu umysłowym wynikającym z błędnego postrzegania innej osoby i przyjemności czerpanej z tego! wzajemne poznawanie to chyba też wyzwanie dla silnych charakterów? czy tylko stanie z boku z tekstem - je jestem silna a ciebie mam gdzieś

jak się zakochasz to ci sie zmieni całkowicie podejście do faceta, to ci mogę zagwarantować, zmiękniesz od razu, facet musi tylko przebrnąć przez faze poznawania hehe