Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czjecie3 szacunek do pielęgniarek ,które cięzką mają prace w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

czujecie szacunek do tego zawodu?tak salbo im płacą a maja ciezka prace i maja magistra w większości.

Gość gość
ja czuję pogardę bo byłam w szpitalu kilka razy jak się im nie da kasy traktują cię jak śmieci to samo z lekarzami niestety jestem biedna i bardzo to odczułam

Gość gość
Szacunek? Za co? Za spanie na kozetce w czasie dyżuru kiedy to pacjenci ich potrzebują?

Gość neuro
Ja czuję szacunek. Mój pobyt w szpitalu trwał miesiąc,operacja guza mózgu . Personel bardzo mnie wspierał i pomagał,były słowa otuchy ,delikatne wbijanie igieł. Naprawdę wielki szacunek dla wszystkich z Neurochirurgii w Łodzi w Koperniku.Nikt nie dostał,ani nawet nie sugerował tego ,by dostać kopertę!!!

Gość gość
polactwo nikogo nie szanuje nawet siebie! "szanuje"a raczej boi się bogatszych kłaniając im się nisko po samo peeżdzisko i pijąc ich mocz w hołdzie im

Gość gość
Zgoszkniale, wredne, chamskie malpy. Musialam sama sobie odpinac kroplowke bo do wężyka juz dostala sie krew. Jak wkoncu paniusia przyszla to mówiła ze sie zagadala i dobrze ze sama to zrobilam. Te mlodsze nie lepsze. Chichraja sie tylko caly dyzur a jak idzie ktorys lekarz to trzepia rzesami ze az wiatr sie robi. Faktycznie ciezko pracuja... podaja leki, zastrzyki, kroplowki. Ciezka praca to jest moja. A nawet nikt czlowieka nie doceni. Czasami zapieprz ze nie ma jak do wc isc ze o jedzeniu nie wspomne a panie piguly kawka, sniadanko, ploteczki. Wole salowe. Chociaz dzień dobry powie kobieta. I maja gorsza prace.