Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie W talii?

Polecane posty

Gość gość
170 cm, 63 cm w talii,89biust i 87 biodra,52kg.

Gość gość
No ale nie można uogólniać bo np. dziewczyna majaca 160cm wzrostu przy 90 cm w biodrach będzie po prostu wyglądać grubo a nie kobieco. Ja mam 164 cm wzrostu 53kg i mam jakieś 65cm w talii

Gość gość
tak tak wielka dupa strasznie :) 90 cm przy 160cm :D :D :D :D mam dwoje dzieci waże 48/160 w talii mam 63 cm/ biodra 87cm :) i te niby 3 cm miałyby zmienic mnie w grubą dupę :D :D

Gość gość
tak tak wielka d**a strasznie usmiech.gif 90 cm przy 160cm smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif mam dwoje dzieci waże 48/160 w talii mam 63 cm/ biodra 87cm usmiech.gif i te niby 3 cm miałyby zmienic mnie w grubą d**ę smiech.gifsmiech.gif xxxxxxxxxxx No nie wiem ja mam 84 cm w biodrach a wcale jakaś szczupła nie jestem a jak ktoś jest taki niski to niestety widać każdy centymetr i kilogram :)

Gość gość
gość wczoraj ..i dlaczego tak malousmiech.gif Ja waze 58 kg, mam 166, wiec niby waga normalna ale w talii mam aż 80 cm! Zaczynam walke by zgubić kilka cm do latausmiech.gif jakieś mamy chetne? gość wczoraj mam jedną talię... gość wczoraj Mam 5 talii, bardzo lubimy grać w karty usmiech.gif gość wczoraj W* talii przepraszam nie zauwazylamusmiech.gif a widzę ze juz dowcipne kobitki odpisalyusmiech.gif gość wczoraj talię mam tylko jednąusmiech.gif gość wczoraj yyy...jedną? A tak na poważnie: znam ten ból i nie pocieszę Cię - przyjrzyj się swojej mamie, być może odziedziczyłaś po niej budowę ciała, a więc o tych 80cm to nie tłuszcz może decydować, a geny. Słyszałam, że niektóre kobiety w akcie desperacji usuwają sobie jedną, dwie pary żeber, by wyszczuplić optycznie tę partię ciała (Marilyn Monroe chyba też przeszła taką operację). Moja rada: zanim zaczniesz się katować i znienawidzisz swoją budowę ciała (jak ja), sprawdź, czy po prostu nie jesteś podobna do swojej mamy. Nie wiem, czy wówczas można talię odchudzić, czy należy pogodzić się z taką konstrukcją. gość wczoraj Ja mam 76 cm przy wzroście 173cm i wadze 75kg. smiech.gif gość wczoraj Dziekuje za powazna odpowiedzusmiech.gif zalozylam nowy temat z poprawka.otoz mam budowę podobna do mojej mamy z tym ze ona ma 50 lat i ma szersza barki,odstajacy brzuch i wąskie biodra i szczuple nogi, jednak w moim wieku ona byla szczuplutka rozmiar 6. I miala ladna talie. gość wczoraj ja mam 95cm przy wzroście 165 cm gość wczoraj Ja mam 76 cm przy wzroście 168 cm. gość wczoraj Wzrost 168 cm, waga 56 kg, talia 71 cm. angrybird wczoraj Ja mam jedną talię. Wiem, skromnie, ale tak mnie natura obdarzyła oczko.gif Już tu byłam wczoraj 6. rozmiarowo, powiadasz? Masz na myśli tę amerykańską numerację? To faktycznie Twoja mama była drobniutka, wręcz dziecięcej budowy. Osobiście sama siebie przeklinam, że jestem szersza niż niektóre gwiazdy na zdjęciach, które oglądam chyba tylko po to, by się pognębić. Znasz historię pewnej niemłodej już kobiety (nie pamiętam, jakiej narodowości), która całe życie nosi gorset, który tak ukształtował jej talię, że trafiła do Księgi Rekordów Guinnessa? To bodaj najwęższa kobieca talia na Ziemi. Wiem, że to przykre, że nie mamy talii osy, ale wydaje mi się, że oprócz skrajnych przypadków (typu operacja, by zmniejszyć obwód lub otyłość powiększająca rozmiar) w niewielkim stopniu mamy na to wpływ. gość wczoraj Przed ciążą przy wzroście 165 i 50 kg miałam w talii 64 cm. Ostatnio jak mierzyłam /w 38 tygodniu/ miałam 108 cm. Mam nadzieję, że wrócę do swojej dawnej formy gość wczoraj ja mam 165 cm, 53 kg w talli mam 60 edytka11 wczoraj ja mam 61 w talii usmiech.gif gość dziś ja mam 173 waze 57,5 kg i mama w talii 69 cm Inne tematy z tej kategorii niania z lidla SILVERCREST Kupię mleko Neocate LCP gość dziś a ja mam w tali 70 cm a waże 65 kg,zawsze w tali miałam mało naszczęście w biodrach mam 98 gość dziś Ja bardzo czesto mam w tali tyle ile ważę usmiech.gif czyli 69kg i 69cm. Wzrost 175 cm. Jak chcecie bardziej wysmuklić talię polecam liposukcję ultradźwiękową. Bardzo szybko widać efekty. gość dziś gość dziś Ja ważę tyle kg ile mam obwodu w cm w udzie w najszerszym miejscu. Zauważyłam tę zależność, jak byłam podlotkiem mierzącym sobie wszystko i tak to się do dziś sprawdza, a mogłabym być już babcią. W talii man 64 ale pod talią mała oponka do zgubienia. Chętna jestem do spłaszczenia tego czegoś. gość dziś To się nie nazywa talia! W dzisiejszych czasach mówi się na to brzuch pszeniczny! gość dziś To dlatego że pszenica jest tak zmodyfikowana że zamiast kilkunastu chromosomów ma ich kilkadziesiąt i jest niestrawialna, obciąża pracę trzustki rozregulowuje gospodarkę hormonalna itd. Odkąd ja przeszłam na bezgluten to i ta oponka i wszystkie warstewki tłuszczu znikają samoistnie. gość dziś Nie mówiąc już o tym że dzisiejsza pszenica nie ma już B17 ani w ogóle żadnych zalet-a uzależnia jak opium! Zjesz pszenicę-jesteś głodna A talia się rozrasta! gość dziś Opiszę Wam co zrobiłam by uwolnić talie od pszenicznego brzucha! Zamieniłam pszenicę na grykę mąkę jaglaną oraz wszystko co nie zawiera glutenu(jem go śladowe ilości, dokładny wykaz co go zawiera znajdziecie w necie) Zamieniłam cukier na ksylitol i odwar gotowany na liściach stewii Piję wodę z cytryną by zalkaizować to co zjadłam kwasotwórczego-to taka higiena osobista wnętrzności. Nie używam soli spożywczej gdyż jest kwasotwórcza-kupuję sól morską-bo jest zasadowa. Kiedy już muszę i coś smażę używam wszystkich ziół i przypraw które alkaizują potrawę-bo mięso i smażone jest kwasotwórcze. Używam dużo czosnku! Kiszę ogórki i kapustę bo tylko taka jest zasadowa! Nie jem żadnego pszennego pieczywa-bo to trucizna. Robię znacznie więcej ale to co napisałam to takie najważniejsze rzeczy, żeby w ogóle cos chciało drgnąć i zacząć się zmieniać na korzyść

Gość gość
Nie wiedzialam ze w tamtym temacie bez w tyle dziewczyn sie rozpisalo,myslalam ze same zartownisie zostaly:-)

Gość gość
Wracajac do kogoś kto twierdzi ze mając 160 cm i 90 w biodrach jest sie grubym..hehe proszę cię ja mam 166 cm ,93 cm w biodrach i mam naprawdę wąskie biodra,spodnie zawsze rozmiar 36, wiec nie wiem jak to sie ma do grubej d**y?

Gość gość
Mam 30 lat ,dwojke dzieci,163cm 64cm w talii i 54kg.Wlasnie weszlam na diete chce miec 60 lub 61 i najlepiej 3kg mniej ehh tylko mobilizacji brak.