Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze podajcie jakis przyklad patologicznej

Polecane posty

Gość gość

rodziny wielodzietnej z krotkim opisem

Gość gość
potrzebuje do pracy szkolnej,a nie znam takich ludzi osobiscie

Gość gość
ja mam kuzynke która ma męża i miała 3 dzieci ale zostały jej odebrane,chlali,nie mieli co jesc ona wolała za becikowe zrobic cobie tatuarz niz kupic cos dzieciom,kradli,robili przekrety,ona podejrzewała meza o zdrade wbiła sobie nóz do brzucha w tedy odebrali jej 2 dzieci bo maz zachlany z nimi siedział,potem jakos sie roztali wrócili do siebie,2 dzieci nie odzyskali zostały adoptowane,zaszła w 3 ciaze do 9 miesiaca nie mieli mieszkania jezdzili mpk,w koncu jego zamkneli za przekrety,ona poszła do domu samotnej matki gdy chłopczyk miał rok ja tez zamkneli za fałszowanie dokumentów,ona nadal siedzi,mały jest w rodzinie zastepczej a mąż juz wyszedł i ma generalnie wszystko w d***e:/ sorrki za błedy

Gość gość
duzo jej pomogłam ale powiedziałam dosc tez mam swoja rodzine,drugie dziecko w drodze a ona tylko żerowała:/ jest nie wdzieczna bardzo,ona by najlepiej chciała zebym oddała jej mieszkanie,wypłate i moze męza taka jest,a do pracy lewe rece:/

Gość gość
Nie wiem, ale moim zdaniem rodzice to alkoholicy, dzieci zaczynają rodzić dzieci jako nastolatki i rodziców to nie obchodzi. Korzystają z zasiłków, nie pracują, lenią się, w ogóle nie mają gustu i chodzą po zakupy do chińczyka, w domu zbierają starocie i klamoty, nie przejmują się złymi ocenami swoich dzieci, którymi praktycznie się nie zajmują, bo jest ich za dużo, biją dziec***asem, potem ich dzieci chodzą do ohp albo poprawczaka. Mieszkają w małej klitce i najczęściej na wsi albo w mieście, ale w najgorszych syfiastych dzielnicach. Mają odrosty, tłuste włosy, chodzą w dresach i kozakach razem, mają pomechacone, porozciągane i pokulkowane oraz po prostu strefy szmaciane ubrania. Takie jest moje zdanie.