Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Pragnę Bruneta

Polecane posty

Gość gość
zaryzykuj

Gość gość
pocałuj itd. jak nie bedzie chcial to zrob scene i zaszantazuj stlams zdominuj posiadz i miej mozesz go tez kupic imponujac soba zdecyduj sie czy chcesz go czy chcesz go miec

Sory fiku, bo nie jestem w temacie, czy akcja kryptonim "polowanie na bruneta" przy użyciu sukienki i szpilek przyniosła jakiś efekt?

Szminka mi się zmyła nim przybył 😭 Natomiast spotkałam Bruneta, jest taki, jakim go pamiętałam (tzn. nie uroiłam sobie w głowie, że jest przystojny i fajny, on taki jest!). Nawiązaliśmy krótki koleżeński kontakt, no i jestem w tej samej sytuacji co przed polowaniem ;)

Gość gość
daj sie poznac fiku

Gość gość
jako czlowiek. traktujesz bruneta jak playboya maczo. to se ne da dys łej. odbiera cie pewnie tak samo. zastanow sie co wiesz o was.

Gość gość
jako impreziarę. zaloz sweter i dzinsy, zapros na papierosa, powiedz mu ze wiesz o nim to co powoduje ze go pragniesz i powiedz mu ze to jego wina ze ci go brak. pozartuj z nim i umow sie na wspolna pomoc w dogadaniu z osoba ktora czyni ci i jemu klopoty z czasem. do fajki kawa i juz masz nastepna przerwe w tym samym miejscu z ta samo osoba. daj sie polubic. po prostu. brunet to tylko okreslenie barwy wlosow. to czlowiek.

Gość gość
przecietna. na podryw. pewnie odbiera siebie tak samo. plytki afekt.

Gość gość
jestes zakochana czy ci sie tylko podoba? nie mozna jednostronnie definiowac stosunku, relacji. powiedz co wg ciebie brunet o tobie mysli.

nie jestem zakochana, ale podoba mi się i jestem ciut zauroczona. On nie ucieka na mój widok, normalnie rozmawia, ale nie dąży do niczego więcej.

Gość gość
jestes wrazliwa. dazenie do niczego to prostactwo. macie podobne charaktery? robisz cos by nawiazac z nim kontakt emocjonalny?

1. jesteśmy chyba dośc podobni, z tą róznicą, że on jest odważny i otwarty a ja nie. 2. Nic, patrz zdanie wyżej.

Gość gość
wiesz dlaczego sie zauroczylas? co zrobil?

Gość gość
koleżeński kontakt to już coś, teraz, że tak to ujmę, spróbuj to pogłębić ale nie mam punktu zaczepienia, jest jak przedtem xx Nie jest, jesteś do przodu o tę rozmowę.

Gość gość
Putler ci dogodzi !

Gość cassandra de vries
nieprawda , ty go nienawidzisz

Gość gość
fiku mikuu istnieje dlatego ze istnieje brunet?