Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efgy

pomozcie

Polecane posty

Gość Efgy

witam dziewczyny mam taką nietypową sytuacje... moja mama obchodzi imieniny za tydzien w weekend.. ogolnie moja dziewczyna mieszka 90 km odemnie... zawsze ja do niej przyjezdzam co drugi weekend sypiam u niej bo inaczej sie nie da, i zawsze jak jade to jestem na caly weekend no i w ten weekend co moja mama obchodzi urodziny jest tym naszym wolnym weekendem, problem polega na tym ze moja kobieta nie chce przyjechac w sobote zostac na noc jeszcze jej pisze ze odwioze ja w niedziele i wroce sie w poniedzialek bo akurat mam nocke? ale ona nie, ze nie bedzie u mnie sypiala a moja mama kiedys jej sama proponowala dosc ze jest u mnie raz na ruski rok to robi z tego problemy ...podkreslam zawsze ja do niej przyjezdzam... powiedzcie mi jak byscie sie zachowaly? czy to jest ciezkie do wykonania jak sie mocno kocha? tymbardziej ze jest swiadoma tego ze zawsze to ja u niej jestem? powiedzialem jej ze jak nie przyjedzie to sie nie spotkamy bo na imieninach mamy chce byc.. co mi doradzicie jak to odbieracie?? soryyy za ortografie ale to tak na szybkiego :P

Gość gość
no to są urodziny czy imieniny w końcu tak czy siak ja na jej miejscu też bym nie chciała u obcych spać ty jesteś facet masz inną mentalność

Gość gość
urodzin nie obchodzi, imieniny