Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdziwiona podłością i wrednością ludzi

Polecane posty

Gość gość

Czytam czasem pudla i ostatnio, aż jestem w szoku jacy ludzie w komentarzach są podli, złośliwi, wredni itd. Dodę w każdym komentarzu obrażają (że trans, że głupia, że ten jej facet ją zaraz zostawi itp), jak ktoś ma jakies problemy finansowe to od razu pełno tekstów "dobrze im tak" "na biednych nie trafiło, więc mi ich nie żal" i tak dalej... Bez jaj, ja też fanką Dody nie jestem ale to powód żeby pluć jadem w każdym komentarzu, mam ją w d***e. I niech sobie ułoży życie, zaszkodzi mi to jakoś? Jak można mówić, że komuś "dobrze tak", bo ma jakieś problemy? Jak można tak nienawidzić kompletnie obcych ludzi, któryś się na oczy (na żywo) nie widziało? :P

Gość gość
bo ciemny lud potrzebuje chleba i igrzysk pudel to igrzyska

Gość gość
no ale kurde, też wchodze na pudla ale z ciekawości :D a nie po to żeby powyzywać innych. Jak mam ochotę kogoś powyzywać to wyzywam kogoś kogo znam i wiem, że zasłużył.

Gość gość
Szukaj światła w sobie, a potem oświecaj wszystko wokół. Tak zmieni się świat wokół Ciebie. Zdziwisz się.

Gość gość
ludzie są bezndziejni, tylko patrzą kto ma gorzej. A jak temu co ma lepiej przydarzy się coś przykrego to umierają ze szczęścia

Gość gość
W sumie to mnie też trochę ostatnio uderzyło jak pod Cichopkami były komentarze, że dobrze im tak, na biednych nie trafiło i tak dalej:p Trochę przykre

kiedyś czytałam komentarze o jakims Trybsonie , nie oglądałam tego programu ale dowiedziałam się że to jakis prostak, ciemniak, cham, idiota , wulgarny, podły itd wyobrażałam sobie że to musi być jakis okropny dres który wulgarnie sie wyraża i ohydnie traktuje kobiety. obejrzałam 2 filmiki na youtube, ze 2 wywiady i moja opinia jest taka ; wbrew powszechnej opinii chlopak jest inteligentny, wypromował się, jest rozpoznawalny, ma pomysł na siebie, wcale nie jest chamski ani wulgarny, jest mądrzejszy niż wszyscy ci co go hejtują, on swoje wie.Chlopak jest mlody bo ma z 22 czy 24 lata i żartuje o seksie co jest normalne bo każdy to robi i na imprezach nie takie szopki seks ludzie odwalają więc opinie o nim sa głęboko przesadzone.Teraz promuje się na mma, ma ładną zgrabną budowę, ciągle się uśmiecha.Przynajmniej zarabia kase, ma rodzinę żonę i dziecko , nie żyje z naszych podatków i nie musi liczyć na pomoc rodziców jak to najczęściej bywa w Polsce.

Gość gość1000
Dlatego ja nie wchodzę na pudla. Jak chcę się o kimś coś dowiedzieć to wpisuje jego imię, nazwisko i mi wyskakują najnowsze wiadomości o nim. Nie muszę czytać rzeczy które mnie nie obchodzą. Nigdy nie czytam komentarzy. Sama oceniam co o tym myślę i jeśli mam jakieś konkretne zdanie to ewentualnie przeczytam kilka komentarzy, że by wiedzieć co inni o tym myślą i tyle.

Gość gość
autorko tematu prowo 0/10

Gość gość
Żadne, prowo, niby czemu? Czytam komentarze na pudlu, bo czasem są śmieszne ale naprawdę ostatnie parę dni same hejty pełne nienawiści. A ja po prostu nie rozumiem jak można tak wyzywać i źle życzyć NIEZNAJOMYM osobom. Bo brały udział w tańcu z gwiazdami? Bo mają pieniądze? Bo mówią rzeczy, które uważamy za głupie? To naprawdę są powody żeby kogoś nienawidzić? Po prostu tego nie rozumiem :P

Gość gość
też mnie to dziwi strasznie...