Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o czym musi się martwic kobieta w życiu

Polecane posty

Gość gość

o czym musi się martwic kobieta w życiu przecież wy macie banalne łatwe życie i wszystko za was robią faceci

Gość gość
o co - jak juz wracaj do szkoły glabie

Gość gość
Większość bab lubi dominujących facetów, bo podporządkowanie się komuś jest doskonałym sposobem na zrzucenie z siebie odpowiedzialności. To tak jak z pracą, ludzie wolą psioczyć, że mało zarabiają u kogoś, ale nie spróbują przejąć kontroli i założyć firmy, bo oooo, no to ich przerasta. I wtedy "Nie mam kasy, bo mi facet nie daje" jakie to wygodne. "Nie ja jestem winna, to facet sknera, a ja potrzebuje, by ktoś się mną zaopiekował". Każdemu ciężko się przyznać, że na własne życzenie jest ofiarą "systemu", że jest materialistą, bo to takie brzydkie i nieromantyczne, więc kobiety próbują sobie i innym wmówić, że inne wartości też są ważne, bo takie brednie lepiej się sprzedają jezyk.gif Tymczasem ręka nad budżetem rządzi światem, tym uczuciowym także. Pieniądze to władza. Seks to władza. Seks za pieniądze to wymiana atrybutów władzy.

Gość gość
kompletnie cie po/je/ba/ło

Gość gość
za mnie żaden facet NEVER nic nie robił,i nie robi dziwna teza.

Gość gość
tak a dzieci same się wyżywią i ubiorą-bo przecież kobieta nie ma nic na głowie i przecież to nic a nic nie kosztuje tak?s

Gość gość
Większość bab lubi dominujących facetów, bo podporządkowanie się komuś jest doskonałym sposobem na zrzucenie z siebie odpowiedzialności. xx to raczej faceci tak mają. typowe zjawisko pantoflarza.

Gość gość
sama się wyżywiam i ubieram i jeszcze siostrze pomagam -studentce i nie tylko to. ale jak kobieta zajmuje się domem i rodziną,to wypada żeby facet coś miał na głowie,poza kanapą

Gość gość
tak sobie tłumacz-najlepiej przejąc najprostsze obowiązki i żyć w beztrosce

Gość gość
Up

Gość gość

Gość gość
Autorze, a faceci wyręczają kobiety też w rodzeniu dzieci ?

Gość gość
jakby faceci mieli wyreczac kobiety takze w rodzeniu dzieci to by wam sie placilo od obciagania i won za drzwi. co za p******a idiotka.

Gość gość
autorze, frajer jestes albo trafiles na pustaka i niedojde zyciowa co sama nic nie umie i sie toba wysluguje. nie wszystkie tak maja. sa kobiety ktore sie swietnie nadaja na partnerki i facet nie musi za nie wszystkiego robic. ale nie zawsze maja buzie ladne na zdjeciu zebys sie mogl kolegom pochwalic ze taka ladna laske sponsorujesz. wiec co kto lubi. masz to na co sie godzisz.

Gość gość
kobieta niczym nie musi się martwić. Miłość sama przychodzi. W wieku 13/14 - 15 lat mają pierwszego chłopaka, później narzeczonego, męża, dzieci. Chłopaki zapraszają je na randki za które oni płacą, partner je utrzymuje, mąż opiekuje się dziećmi, gotuje, sprząta itd. żyć nie umierać.

Gość gość
prawda i coraz mniej wymaga się teraz już kobieta nie musi być cnotliwa,nie wymaga się dziewictwa i może mieć spory przebieg a od faceta wymaga się nadal podrywu i kasy