Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niutaxd

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Cześć, Cykle mam zwykle 32 dniowe. współżyłam z chłopakiem w 14, 18 i 21 dniu cyklu. Według mnie powinny być to dni płodne lecz jak nigdy nie zauważyłam śluzu płodnego, dopiero od 3 dni mam biały, gęsty śluz. Dziś jest 27 dzień a od jakiś 4 dni bardzo boli mnie brzuch. Raz jak na miesiączkę, raz taki ciągnący ból, raz kłucie.. Co o tym sądzicie? Może to ciąża i maleństwo się zagnieżdza? ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
Okres..

Tylko, że zawsze bolał mnie brzuch tak 3 dni przed okresem a nie tak szybko... :/

Gość viviennexxxx
Całe szczęście, że znalazłam taki temat na forum, bo już wariuje.. Mój problem wygląda tak przez 5 mies jadlam tabletki antykoncepcyjne daylette. Przy 15 tabletce zaczełam lekko krwawić. Zaczeło mnie to martwić wiec przy 23 tabletce postanowiłam ostawić tabletki, zrobić sobie przerwe i iść do lekarza. Jednak w momencie odstawienia tabletek krwawienie ustało, mija już 3 dzień jak czekam na krwawienie z odstawienia jednak ono sie nie pokazuje za to zaczełam czesto sikać a mój śluz jest koloru białego. Chciałam jeszcze zaznaczyć ze podczas tego miesiaca dochodziło do stosunku. Czy to może być ciąża :-((????

Gość Purple Queen
viviennexxxx-> Zrób test ciążowy. Nie zaszkodzi.