Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallpeople

on się nie stara... co robić?

Polecane posty

Gość smallpeople

Jestem z moim facetem od 2,5 roku, niestety nie stara się już jak na początku związku. Praktycznie nie słyszę od niego komplementów - w przeciągu związku że ładnie wyglądam usłyszałam może ze dwa razy. O jakiejkolwiek inicjatywie z jego strony nie ma mowy , sam nie za proponuje wyjścia, nie zaprosi zawsze ja to robię. Słowo kocham praktycznie tez juz przeszło u niego do lamusa - mówi je tylko kiedy ja powiem. Seks tez zawsze ja inicjuje on od dawien dawna nie dobierał się do mnie pierwszy... Poruszalam ten temat wiele razy, ale bez skutku. Raz zrobilam awanturę to dopiero wtedy dostalam kwiaty, przeprosiny i stwierdził ze to w dowód ze mu na mnie zależy... A ja niewiem co myśleć. W sumie zastanawiam się co jakiś czas nad sensem tego związku , myślę o rozstaniu ale łudzę się jeszcze ze może cos się w końcu zmieni... Dzisiaj postanowiliśmy ze zaczniemy oboje się o siebie starać , naprawiać ale boje się ze to nic nie da i ja będę nadskakiwać a on będzie miał gdzieś jak dotąd. Co byście mi poradziły? Co byście zrobiły w takiej sytuacji? Miłe opinie również panów.

Gość gość
On musi poczuć zagrożenie. Niech zobaczy, jak rozmawiasz z jakimś facetem. To go może zmobilizować.

Gość smallpeople
Obawiam się, że to nie odniesie skutku, facet ma takie fantazje ze chętnie widzialny mnie z innym, podnieca go ze jakiś by uprawiał ze mną sex...