Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce od niego odejsc i odebrac mu prawa do dziecka

Polecane posty

Gość gość

Z gory przepraszam za brak pl znakow. Pisze z telefonu troche starego i wiem ze pisze bez wiekszego ladu i skladu, ale chyba teraz doszlam do pewnego momentu w zyciu gdy to nie jest dla mnie najwazniejsze. A wiec tak. Mam 23 lata jestem bez pracy. On ma 26 lat. Mamy dziecko ktore niedawno skonczylo roczek. Mieszkamy nadal razem ale w ciagu miesiaca wracam do rodzicow. Ja nie mam pieniedzy ale moi rodzice obiecali ze pomoga. Jest mi wstyd, ale nie dam rady z dnia na dzien jej oddac do zlobka i isc do pracy. Sa to przyczyny zdrowotne dziecka. Nie bede uzalac sie nad soba opisywac historii zycia. Popelnilam blad, zakochalam sie w tym co nie trzeba a teraz cierpie. Odkrylam ze oklamywal mnie od poczatku. Jest nieodpowiedzialnym c*jem. Okazalo sie ze jest zadluzony na setki tysiecy zl, ma problemy psychiczne, podejrzewam ze spore. Od momentu urodzenia dziecka przeprowadzalismy sie 9 razy. Nie potrafi zapewnic nic, czesto pozyczam by miec pampersy. Nie szanuje mnie. Klamie w zywe oczy : przyklad przychodzi 10,czas wyplaty wylicza ze ma 180 h, ma 10 zl na godzine a przynosi 900zl. Na kartce napisane tonami zaliczek a on sie zarzeka ze go okradaja. I tak wiecznie co 2 miesiace, gdy zmienia prace. Nie dorosl do roli ojca, dziecko najlepiej jakby zajmowalo sie samo soba. Mamy teraz podejrzenie ze mala ma padaczke, a on co? Przychodzi z pracy i narzeka jak on sie narobil mimo ze dzisiaj byly pierwsze badania. Jest agresywny, potrafi krzyczec na corke bez powodu. Jest wiele takich scen i przykladow ktore mogla bym opisac ale to by trwalo wiekami. Czy miala bym szanse wygrac sprawe o odebranie mu praw rodzicielskich? Ah i zapomnialam dopisac. Nie jestesmy po slubie z czego sie niezmiernie ciesze.

Gość gość
Rozumiem dziecko-wpadka?

Gość gość
a po co odbierać mu prawa?po prostu odejdź od niego i weź ze sobą dziecko.

Gość gość
opowiadał mi , że gra na gitarze w zespole rockowym , że płytę nagrywają , że będą mieli tour po świecie i , że mnie zabierze , że mnóstwo kasy będzie . okłamał mnie a ja zrobiłam sobie z nim dziecko

Gość gość
a teraz odkry łam jak jego kolega przyszedł do nas , że to jego ksywka gitarzysta bo rano majster na budowie każe mu brać "gitarę i piach do betoniarki wgrywać

Gość auutoorka
tak w pewien sposob wpadka. Ale teraz za nic w swiecie bym jej nie oddala. Czemu chce odebrac? Bo nie ma dnia by na nia nie krzyczal. Ostatnio prawie ja uderzyl. Roczne dziecko.. Nie panuje nad soba. A co zrobie jak bedzie chcial ja zabrac na kilka godzin? Bede siedziec na szpilkac czy znow nie wybuchnie czy nie zrobi czegos dziecku?

Gość gość
Widziały gały co brały? Bierz dziecko i spier.... Jakąś kasę masz na pewno. Siedzisz na necie z telefonu i piszesz głupoty.