Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ,że dał mi do zrozumienia ,że to koniec?

Polecane posty

Gość gość

Miałam spotkać sie z facetem przedwczoraj. Niestety coś ważnego mi wypadło i odmówiłam proponując inny dzien. Nie odpisał na niego więc pomysłałam, że może jest na mnie zły. Wczoraj więc napisałam, że przepraszam ,że naprawdę nie mogłam, i ,że mam nadzieje ,że nie ma mi tego za złe i co u niego słychac .A on odpisał :Absolutnie nie mam Ci tego za złe :) Ale jak będzie OKAZJA i będziemy sami to chętnie do Ciebie przyjadę. U mnie wszystko ok tylko mam dużo pracy. I tyle bez żadnych "kochanie" czy "całuje" jak to zwykle pisał... myślicie ,że to juz koniec z jego strony?

Gość gość
a ile miałaś kotku dostać kasy za spotkanie=seks? lizałabyś mu wacka bez gumki?

Gość gość
daruj sobie takie glupie teksty :O

Gość gość
a może on chciał seksu a Ty nie chciałaś?

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Gość gość
w seksie akurat było u nas wszystko ok

Gość gość
Moze troche go to zabolalo ale pewnie mu zlosc minie i sam zaproponuje spotkanie.czekaj cierpliwie.nie narzucaj sie .

Gość gość
obraził się bo wyplułaś mu a nie połykałaś

Gość gość
no właśnie, tez mi się wydaje ,że chociaz pisał ,że nie ma mi tego za złe to jednak troche ma :O absolutnie nie bede sie narzucać ,ale przykro mi no i czuje sie troche winna bo w sumie nie pierwszy raz przekladałam spotkanie

Gość gość
bo zupa była za słona

Gość gość
Debilu (bo juz inaczej do ciebie nie mozna) przestan juz kombinowac i zakladac po 10 tematow dziennie. Facet NIDGY z toba nie byl, sam ci powiedzial, ze spotyka sie z toba TYLKO na seks. Teraz rozumiem dlaczego nie masz normalnego faceta i przed nim rozkladasz nogi. Jestes tak beznadziejnie pusat i zdesperowana, ze bedziesz go po d***e lizac, byle by tylko do ciebie przyjezdzal. Zacznij brac za to pieniadze, zebys cos z tego miala. Dlaczego boisz sie mu powiedziec, ze ty chcesz normalnego zwiazku!?

Gość gość
NIE SPOTYKAMY się JUZ TERAZ tylko na seks, bo i wychodzimy razem do kina czy restauracji, ale ciagle jest miedzy nami ta hustawka

Gość gość
Raz byliscie w kinie i przestan pierdzielis glupoty, bo 2 tyg temu pisalas jaka ty nieszczesliwa jestes i ze przez niego zaczynasz pic...goowno sie zmienilo i ty sama o tym wiesz, ale boisz sie tego glosno powiedziec.

Gość gość
nie 2 tyg temu tylko z 2 miesiece temu i nie ,że zaczełam pic tylko kilka razy sie upiłam, także przekrecasz fakty. Przez ostatni miesiac było lepiej miedzy nami i juz mialam nadzieje ,a etraz znowu jest jak jest :O

Gość gość
mam ci tu powklejac twoje tematy???

Gość gość
ale niby jak jesty, bo facet normalnie odpisal i bez prentensji. skoro macie sex-uklad to o co ci chodzi?

Gość gość
No i co? juz nie odpiszesz?