Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dam rady zaakceptować jako "bratową", laskę mojego brata, dlatego, że..

Polecane posty

Gość gość
Ja nic nie wymuszałam na bratu, brat jest ulubionym synkiem mamusi, wiec idealnie sie składa, ze zechciał z nia zamieszkac, a ze ma gust do lafirynd to fakt, to nie jej wina, tylko jego , ale on by oczekiwał by kazda akceptowała, a ja wiem kiedy ta wymieni na inni model? Napisałam tylko, ze nie umiem jej zaakceptowac jako bratową, pikanetrii dodaje fakt, ze chodziła ze mną do podstawówki i mój brat ją uczył;) Tylko wtedy ona miała 13 , a on 28 i juz wtedy mu sie podobała, ale nie był z nia wtedy..

Gość gość
Ja mam w d***e z kim sypia mój brat, tylko niech on nie oczekuje ode mnie, a wyraznie oczekuje, zebym mowiła jej per bratowo, nie jest nawet jego żoną, ale z drugiej strony, ja nic do niej nie mam, tylko nie rozumiecie, mam coś do brata, ze musiał z deszczu pod rynne, bo znowu widze, ze i ten zwiazek sie sypie, ze znowu teraz tą sie znudził i ja olewa, nie traktuje jej powaznie, ona cos mowi, on to zlewa, w ogole jej nie szanuje, nie dziwie sie jej ze na niego narzeka, ale wiecie, ona wiedziała co brała, ze gagatek to wiedziała, skoro potrafił kłamac zone pare lat, ze nie ma nikogo, a miał ją.

Gość gość
ja Cie rozumiem i nie dziwie ze sie jej nie lubisz, na miejsce normalnej bratowej wskoczyla lampucera co ma sie za nie wiadomo kogo,osobiscie tez bym nie trawila takiej, brat glupi i myslal czym innym ale nie on jest przedmiotem dyskusji tylko fakt ze nie potrafisz jej polubic, bo tak naprawde to nie masz za co. Te co tu piszcza matki polki w d**e lepsze dokladnie tak samo by sie ekscytowaly nad glupota swojego brata, tylko tu udaja takie opamietane, wcale nie musisz jej lubic, kobieta nie ma zasad i sie nie szanuje. I pewnie za kilka lat spotka ja los poprzedniczki-brat ma kase to se moze pozwolic na wymiane zuzytego modelu :) zaraz sie tu rzuca na mnie te harpie bo nie moZna miec innego zdania niz one ;)to zakazane na kafeterii:)) TishAddams9

Gość gość
jest bardzo przeciętna, a uważa się za nie wiadomo kogo. Nie wiem, skąd ona ma takie wysokie mniemanie o sobie, czy rodzice od małego wmawiali jej jaka jest cudowna, czy ma inne lustra w domu. Nie mam pojęcia. Czasami jest mi jej szkoda, bo przez to ośmiesza się w oczach innych i ludzie śmieją się za jej plecami i przez to jest mniej lubiana.

Gość gość
Prawda jest taka ze wiekszosc kobiet w tych czasach to k****y bez zasad. Sadza ze na cudzym nieszczesciu swoje szczescie zbuduja. Dla mnie facet z obraczka to jest tylko i wylacznie najwyzej kolega. I kazde zapedy takiego cwaniaczka stopuje, olewam, obracam w zart. I nie interesuja mnie wszelakie tlumaczenia bo sie nie uklada, bo jestesmy w trakcie rozwodu, bo ona odeszla, bo cos tam. PO TO W POLSCE STOJA SADY zebyvtak skladac pozwy o rozwod. A nie ze zostalabym kochanka i potem miala wspoludzial z facetem w zniszczeniu jakiejs kobiecie jej dotychczasowego zycia. A wy kochanki se tlumaczcie ze nie wy pierwsze i nie ostatnie. Dla mnie i tak jestescie zalosnymi istotami bez zasad.a karma lubi dopadac z nienacka. TishAddams9

Gość gość
a ja cie rozumiem, widac, ze masz jakies wartosci, ona zadnych...wspołczuje brata w sumie

Gość gośće
wspołczuje brata