Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też tak źle spaliście dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość

Ja się co chwile budziłam, bolał mnie brzuch, miałam obstrukcję a teraz nie mam sił bo wstałam o 5.30 ale praktycznie spałam od 24.00 budząc się w nocy. Jestem strasznie zmęczona i zestresowana. Jak to rozładować?

Gość gość
Spać mi się nie chce ale muszę coś zrobić żeby się odstresować. Ma ktoś jakieś niezawodne sposoby?

Gość gość
2 ostatnie noce słabe,ale wczoraji dziś jest baaaaardzo niskie ciśnienie atmosferyczne,bo koło 970 hPa (przeciętne ciśnienieto 1013hPa) tak więc może się bardzo chceić spać, boleć głowa - ogólne sflaczenie.

Gość gość
dobrze spałam poszłam spać przed dwunastą a obudziłam się o drugiej rześka

Gość gość
Normalnie żołądek mnie boli-ale wiem że to ze stresu I ta obstrukcja w nocy też ze stresu Miałam sporo stresu w pracy aż mnie szef na przymusowy urlop wysłał. Wczoraj próbowałam zasnąć już o 21-nigdy tak wcześnie się nie kładę ale zmęczona byłam Jednak moje dziecko od godziny 20 cały czas przychodziło i marudziło że siku że kupę że pić że jeść -no wiecie -też spać nie mogło. Do 23 się wierciło i kursowało po domu. W końcu dostałam obstrukcji-wk/u/r/w/i/łam się widocznie-bo miałam spać a nie wychodziło. Czuję się zgwałcona przez stres!

Gość gość
Ja tez miałam paskudną noc. Sniły mi się okropności i nie wiedziałam przez cała noc czy to sen czy to jawa. Obudziłam się nad ranem. Masakra masakra, masakra.

Gość gość
A moze w sumie we snie odreagowuje całe dnie. W ciągu dnia, codziennie, jestem mega zestresowana i we snie mam takie okropne sny, że żygać mi się chce.;/

Gość gość
obstrukcja to zatwardzenie a nie rozwolnienie skoro stres cię tak męczy kup sobie Neospasminę, na mnie fajnie działa, szybko i łatwo po niej zasypiam pij może też jakieś ziółka uspokajające w ciągu dnia: meliskę kup suplement z magnezem, poczujesz się lepiej

Gość gość
Gdyby mój szef wiedział że wzięłam robotę do domu i w tej chwili mimo nie zbyt ciekawego stanu psychicznego pracuję to by mnie z roboty wylał:P Jestem kuźwa uparty osioł Kusiło kusiło aż skusiło A żołądek boli i co robić? Może melisy się napiję