Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyznać się kto śledzi Beka z mamuś na forach

Polecane posty

Gość gość

Przyznam szczerze że to moja ulubiona strona, nic tylko popcorn i czytać.. Czasem są wątki stąd ale głównie z grup mamuśkowych. Jeśli ktoś nie zna polecam :D i proszę mi się tu nie oburzać że ktoś śmieje się z matek, bo ta strona właśnie ukazuje pustogłowe mamuśki pytające o "oc***anie" dziecka czy też o inne tego typu ważne sprawy :D

Gość gość
Zaglądałam tam, ale to chyba trolling, niemożliwe, żeby tak głupie osoby chodziły po Ziemi....

Gość gość
ja sledze :) o dziwo, rzadko jest coś z kafe

Gość gość
Te baby naprawdę takie rzeczy piszą, wiem bo jestem na kilku grupach i raz sama wysłałam scan - ten o niby śmiesznych sytuacjach z dziećmi, laska pisze jak to jej synek próbował sobie tampona włożyć i nie znalazł dziury :D a druga się chwali że uprawiała seks z chlopakiem jak dziecko się bawiło i za kwadrans przyszlo spytać czy już skończyli. obrzydliwe a nie Smieszne. zresztą te wspomniane na bece założyły swoją strone żeby zamknąć beke - tylko mają coś ponad 200 like a beka już 28000..

Gość gość
Ja niedawno odkryłam i sikam z tych bezmózgów:D natrafiłam tylko na jeden post z kafe.

Gość gość
dajcie linka

Gość gość
Duphaston na problemy z wypróżnianiem? :D

Gość gość
Z Duphalakiem się bidulce pomyliło ;) Czepiacie się, to na d i to na d, co za różnica :P