Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sobie nikogo nie znalazlam czy to pech

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem, bylam w dlugoletnich zwiazkach i tych krotszych, faeci idealni na poczatku a potem wychodzily rzeczy i musialam zakonczyc zwiazek nie dalo sie naprawic to ze ktos mial agresora, albo byl duzym dzieckiem albo wcale nie chcial dziecka itd tego nie dalo sie naprawic wiec czemu tak jest przeciez starannie sprawdzalam tych factow czy sa ok no i tak bylo nawet kolezanki mi zazdoscily czasami jak z kims bylam tylko ze one potem wychodzily za maz zakladaly rodzine a moi faceci zmieniali sie w gorszych.Tak o ujmujac zostalam teraz sama i sie zastanawiam w czym rzecz moze to cos we mnie? jak to czlowiek uczy sie na bledach raz dawalam w zwiazku za duzo potem nauczylam sie dawac mniej bo poprzedni nie docenial i tak wkolo ogradzam sie murem boje sie pokazac siebie tylko kreuje ta postac ktora pokazuje facetom na podstawie moich poprzednich doswiadczen, jestem po magicznej trzedziestce. I tak pewnie nikomu nie bedzie chcialo sie tego czytac, za dlugie

Gość gość
jestes pedalem i szukasz tutaj naiwnych chlopakow

Gość gość
Absolutnie nie szukam tutaj faceta jesli o to chodzi chcialabym jakis porad od dziewczyn co robie nie tak

Gość gość
błąd twój polega na tym że zamiast szukać miłości szukasz faceta idealnego ale takiego nie znajdziesz bo każdy ma wady nawet ty miłość wszystko zasłania i wybacza chodzi mi o to że jak będziesz z kimś kogo będziesz kochać jego wady nie będą ci przeszkadzać

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
No tak moze powinnam zakceptowac wady. Moj pierwszy facet byl sympatyczny bardzo pracowity ale po dlugim czasie mieszkania razem zaczal sie ten jego agresor i w zlosci zaczal mnie podduszac wiec chyba nie da sie wybaczyc tej wady. Kolejny facet kochany poznal wszystkich moich znajomych rodzice wpisali go w rodzine mielismy wspolne tematy ale po okolo 3 latach powiedzial ze on chce zyc tak cale zycie nie chce brac slubu a jakbym zaszla w ciaze to musialabym usunac wiec chyba nie bylo sensu tkwic w takim zwiazku. Jeszcze mialam dwa koleje podobne. Moze to pech tak mysle bo sama nie wiem co moze byc innego.

Gość gość
Kiedys odrzucalam facetow bo mowilam ze jestem za mloda i mam czas a mailam jakies 18lat a teraz zaluje ze nie zaczelam wczesniej tak jak inne.