Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmienić lekarza i próbować innego leczenia?

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory chodziłam do jednej lekarki. Zaprosiła mnie na cytologię, ale gdy już poszłam zabrakło numerków więc zdecydowałam się na wizytę u kogoś innego. I ta druga lekarka przy badaniu stwierdziła że mam małą nadżerkę. Później wróciłam do tej swojej po wynik. Wyszła II grupa, powiedziała że wszystko jest ok. Wspomniałam o nadżerce. A ta zaskoczona. No i skoro tamta stwierdziła, że jest to ona zaprasza na wymrażanie. Bez zbadania mnie! Ja zdziwiona, więc z łaską zaprosiła mnie na fotel no i rzeczywiście niby jest ta nadżerka. A teraz mam wątpliwości. Czy może powinnam iść do kogoś innego? Skoro dopiero przy upominaniu się zbadała mnie wziernikiem. A co by było gdybym nie poszła do tamtej? Może próbować nalegać na koloskopię? Wolałabym czegoś innego niż wymrażanie, bo nie ukrywam że trochę mnie przeraża rekonwalescencja i to, że być może zabieg jest zbędny.

Gość gość
trafiłam na tylu niekompetentnych ginekologów że po prostu nawet nie chce mi się komentować..... jedni nie komentują że jest nadżerka inni mylą ją z ertytroplakią czyli czymś co tylko wygląda jak nadżerka a nią nie jest.... mi jedna po usg nawet wmawiała ciążę mimo że tłumaczyłam że na ciążę szans nie ma (bo akurat wtedy nie miałam partnera) szkoda gadać