Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak u Was wyglądał seks w trzecim trymestrze ciąży? TYLKO SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość

Istniał w ogóle? A jeśli tak - jaki? Wasz facet miał ochotę? Wy miałyście ochotę?

Gość gość
u mnie było tak jak przed ciążą, chciało mi się, mężowi też i ogólnie nie było na co narzekać może poza tym że pozycja klasyczna czyli moja ulubiona odpadała przez brzuszek. w dn porodu jeszcze kochaliśmy się i może i dzięki temu szybko urodziłam

Gość gość
Dziwią mnie te wszystkie wypowiedźi kobiet które piszą ze do ostatniego dnia przed porodem uprawialy seks, to dla mnie szczyt głupoty

Gość gość jjnb
Ja w 3 trymestrze nie uprawiałam seksu wcale. Miałam infekcje, czopki lekarz przepisał i zasugerował przerwę w pożyciu ;) a maz nie nalegał. Oboje lubimy seks ale maz ma takie podejście ze jak nie moge to to rozumie i nie nalega. Gorzej jak moge i mi sie nie chce, wtedy marudzi ale jak wie ze nie moge to nie ma tematu. Troche pokrętne napisałam :D

Gość gość
gość wczoraj Dziwią mnie te wszystkie wypowiedźi kobiet które piszą ze do ostatniego dnia przed porodem uprawialy seks, to dla mnie szczyt głupoty Nie rozumiem czemu cię to dziwi, jak ktoś ma ochotę to jego sprawa nie twoja.

Gość gość
u nas do dnia przez porodem - też podobnie jak przedmówczyni nie rozumiem co w tym dziwnego. Ciąża prawidłowa, przeciwwskazań nie było. Tyle, że pozycje dobieraliśmy tak, żeby było wygodnie :)

Gość gość
u mnie nie wyglądał...

Gość gość
Seks przyśpiesza poród, więc jak ktoraś ma ochote to dobrze, najgorzej to znależć pozycje.