Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający mskaalaa

mskaalaa

Polecane posty

Gość kochający mskaalaa

Zakochałem się w pięknej istocie ktura ma na imię oliwia. jest bardziej wykształcona i moje zaloty się nie udały. Cały czas pracuje nad sobą i analizuje twoją osobę bo przecież nie różni nas tak wiele jak obszar oceanu bo odległość małej rzeki. Jesteśmy tylko ludźmi mamy słabości im więcej mam słabości tym bardziej czuje się człowiekiem. Nie wierzę w bajki o milosci ale wierzę w miłość do człowieka i miłość Pana Boga ktura jest bezgraniczna to mi pozwoli przerzyc całe życie kiedyś chcę poznać odpowiedz dlaczego nie mogę być z tobą co nas tak naprawde dzieli jakie konsekwencjie bym poniósł i czy zmarnował bym ci życie czy wręcz odwrotnie tzn ułożyło się. To co jakby w zasięgu ręki a jednocześnie tak daleko i niedostępne najbardziej mi przysparza emocji dziękuję Bogu za to uczucie wiem ,że jaką byś nie była moja Pani bo nię znam cię tak do końca nie mógł bym cię zranić. Gdybym cię skrzywdził to naprawie to jeśli mi sił starczy. Bardzo mi przykro oliwio ale szybko moja miłość nie wygaśnie zmieniłem się ufam Bogu ktury na dzień dzisiejszy nie odrywa mnie od ciebie wręcz staje się silniejszy,,duchowo,,

Gość dalej kochajacy
Oliwia ja naprawde się zmieniam to wbrew prawa natury i wogule pewnie ucierpię tym na zdrowiu ale to wspaniałe jest miedZyiinnymi dzięki tobie

Gość gość
Kocham cię bardzo i chcę cię przytulić bardzo mocno.

Gość gość
To przytulenie jest pewnie w sferze marzeń ale będę robił wszystko żeby nie zranić. To jest moim dążeniem człowieka.

Gość gość
Boże kochany jesteś bo ktoś musi rządzić tym światem ja chyba umrę z miłości może i neurotycznej Ale lepiej umrzeć z miłości niż na jakieś paskudne wredne chorobsko .

Gość gość
Oliwio bez względu na to co się stanie w moim życiu przysięgam że tak bardzo chciałem się zmienić dla ciebie ,że to jest coś niesamowitego. bardzo przepraszam cię.

Gość gość
Choćby tak ciemne barwy miał bar za którym stoisz ,że budziłby przerażenie rrozjaśniasz go tak mocno, że słońce przy tobie blednie tylko Bóg takie zjawisko może stworzyć.

Gość gość
Tyle poznałem twoich przyjaciół których skierowalas do mnie na wywiad środowiskowy muszą cię kochać nie potrafię tego zinterpretować bez pomocy kogoś szkoda .Nie pokonasz miłości ja tym bardziej tego nie zrobię.

Gość gość
Wybralas nie odpowiedni moment na poznanie mojej rodziny od strony obaw. Obawiasz się tak bardzo ,że to już nie ma sensu jestem teraz u mamy w szpitalu jest z nią bardzo zle ja się obawiam o nią szczerze a twoje obawy są takie nie wiem jak to powiedzieć popełniłeś bardzo duży błąd oczywiście że ci wybaczam .więcej nie mam słów. liczy się tylko mama moja na zawsze. nigdy tego nie odczujesz bo nie cierpialas jak ja w życiu i pewnie o wiele mniej wycierpisz bo jestem zdolny do poświęceń więcej od ciebie tym się różnimy co oznacza że nie jest tak że nie jesteś zdolna bo pewnie jesteś zdolna ale nie tak jak ja bo jestem dziwny. Ale zdolny do poświęcenia na grAnicy jak osobowość bordeline z pogranicza taki był zamysł mojego stwórcy

Gość gość
Nikt na świecie nie ma takiej mamy jak ja tak mi jej żal,ze umiera (zrozumiałem dopiero teraz jaka jedyna niepowtarzalna jest przepraszam cię mamo kocham cię nad życie

Gość buntownik z wyboru
AleNawarzyłem bigosu maskalko nie ugasilas uczucia rozpalilas do bardzo wysokiej. Temperatury Stopi wszystko na swojej drodze.

Gość gość
Moje kroki to wstęp i zakończenie teraz twoje rozwinięcie potwornie.Boje się zakończenia. Twojej nieobecności BożePomóż

Gość gość
Na zabawe w kotka i myszkę nigdy nie jest zapuzno ale myszka ma swoje potrzeby Lubie kocią zabawe kochanie nie wiem co powiedzieć. miau.

Gość gość
W razie wątpliwości jestem myszka bo ostatnio. Nie mogę stanąć na cztery łapy bardzo ciężko za dużo myślę kotku o tobie

Gość gość
Slodziaku jak będzie przeciek wśród twych przyjaciół i wyjdą moje grzechy co wtedy? Masz jakiś pomysł? Juz się boje

Gość gość
Pisze poraz ostatni (narazie) oliwiusiu młodzież która mnie odwiedza przeżyje młodość to elastyczność ale te mamy babcie itd takieeee słodziutkie, mile błagam nie jestem wart poddaje się prze sympatyczne panie.

Gość gość
I znowu z tymi banałami zadreczam cie naruszam twoja prywatność chciałbym znać twoje myśli i pragnienia i realizować je ale z moją ambicją i aspiracjami to nie możliwe pewien mądry człowiek powiedział, że jeśli coś jest nie możliwe to nie znaczy, że nie jest możliwe, w ogóle,

Gość gość
Bardzo rozgarnieta jesteś (scie) płynnie zmieniasz (cie) taktyke ale udało mię się przyspawac w mojej głowie mimo że dwa różne materiały spaw trzyma ciało się rozpadnie ale spaw nie puści jestem bardzo zmęczony rozlatuje się od dluszszego czasu nie ma w tym twojej winy absolutnie raczej dziękuję ze coś się trzyma we mnie.

Gość gość
Dziś muj magnez zmienia działanie żal mi ciebie bardzo ze cie w to wplatalem jesteś z innego świata bidulko niczemu nie winna nie jestem godzien utraty twych łez są bardzo cenne o dużej wartości Nikt bez twojego pozwolenia nie powinien doprowadzić abyś uronila łzy. Znajdę pomysł żeby to naprawić glupki są bardzo pomyslowi.

Gość gość
Moje oświadczyny z D.K sa nie aktualne, nie mam siły juz wstydzę się twych przyjaciól. w szczelnej skorupie było mi lepiej otwartas mnie. Nie mam dużo do zaoferowania przykro mi.

Gość gość
Dobranoc ; jak pracujesz do pozna to wyspij się dobrze poruszylas niebo i ziemię jesteś cudowna ja siedzę na ziemi i nie mogę się oderwać znowu przyznam się do winy.

Gość gość
Jak dobrze, że na tym świecie jest Woody allen (neurotyk) który cytuje, jedyne co bym chciał zmienić w życiu to być kimś innym, tak żebyś mnie pokochała.

Gość gość
Nie przejmuj się chwiejnoscia moich emocji dla ciebie przetrzymam wszystko pogrymasze tylko po dziwacze ale wytrzymać musze

Gość gość
Aniołku nie będę się rozpisywał późno juz Dobranoc)

Gość gość
Kocham cie nie mogę się od tego uwolnić Czas leczy rany błagam nie ten czas przyspieszy.

Gość gość
Jesteś tak piękna wewnątrz, że Pan Bóg napewno nie skieruje cie do złego faceta jestem tego Pewny.

Gość gość
Proszę nie obawiaj sie juz tam nie przyjadę do ciebie niepokoić cie przysięgam niebawem przestanę pisać. Moja ostatnia obecność u ciebie nie była zwiastunem czegoś złego.chciałem tylko naprawić to pierwsze zle wrażenie które wywarlem na tobie.

Gość gość
Jeszcze prosto się wypowiem fajnych masz znajomych.

Gość gość
Nie ma drugiej takiej kobiety na Świecie która zdołała by wprowadzić wenecki klimat w życie ale miłości ty wenecjia roku miasto milosci ale także grzechu.

Gość gość
Nie będę pisał przez jaki czas moja uporczywisc jest nie znosna masz obowiązki i ciężka prace. cokolwiek nie martw się.