Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający mskaalaa

mskaalaa

Polecane posty

Gość gość
Że też tacy debile nie trafią do pieca! Po co wy żyjecie?

Gość gość
Przyjdzie i piec dla ciebie bądź cierpliwy

Gość gość
Kochanie nie wiem ja to się dzieje ledwo żyje,, ale chcę żebyś została moja żoną.

Gość gość
Kochanie nie chce juz żyć tak bardzo bym chciał spróbować twojego świata uwiodlas mnie twoimi znajomymi i wogule

Gość gość
po raz kolejny proszę chce wiedzieć wszystko ale to wszystko nie koniecznie od ciebie Oliwio może koleżanka bo ja nie odpuszczę jestem facetem mimo wszystko ja tylko potrzebuje to wiedzieć będę próbował się zabić musze być odważny skrzywdze tych którzy mimo wszystko mnie może kochają ale nie ustapie.

Gość gość
Wiem, że dobrzy z was ludzie może nie wszyscy bo w każdym środowisku są też i źli ja chce szczegółowo wiedzieć znać prawdę wtedy ustapie mam mnóstwo pytań i oczekuje odpowiedzi

Gość gość
nie chcąc ale to przez was wychodowalo mi się kolejne chorobsko i co ja teraz zrobię? nic mi się nie układa jedyne co zostało to wiara i miłość wtedy nie boje się nawet śmierci to powoli narasta we mnie bo jak śmierć potężna miłość jest,,

Gość gość
Jest wiele kobiet piękniejszych od ciebie juz nie chodzi mi o to będę ta drazyl chce wiedzieć wszystko co było.skierowane na mnie wiem ze cześć dobra a to drugie mnie wytracilo z równowagi ktura była zachwiana ale bardzo się starałem żeby ją utrzymać

Gość gość
udowodnie ze mam odwagę. Próbując wtargnąc na swoje życie której ty nie masz boisz się mnie kiedy ja teraz boje się ludzi po tym wszystkim wcześniej też się bałem ale mniej

Gość gość
I bardzo mało miłości jest w tobie juz przy pierwszym spotkaniu to wyszło przysięgam, ze to prawda miłość się nie boi nie wysluguje się znajomymi.

Gość gość
Nie uzupełnisz braku miłości znajomymi i niczym innym ja tylko chce wiedzieć kto mnie doprowadził do choroby musze to wiedzieć.

Gość gość
oliwia ja poprostu zastanawiam się czy mógłbym oddać życie w imie miłości czy miałbym odwagę to narasta powoli we mnie osoba ktora to zorganizowała sprawiła, ze sumienie odzywa się tak mocno ze nie mogę z tym żyć dlatego proszę o ujawnienie chce jakoś to poskładać.

Gość gość
I znów powiem poprostu większość osób które były w to zaangażowane były tak miłe i przesympatyczne ze nie mogę tego zostawić nie wiem jak się odwdzięczyć i co z tym zrobić kiedy nic nie wiem przez niewiedzę zachorowalem.

Gość gość
Przepraszam Cię za chwiejnosc emocji ale mimo wszystko dobrze ci życzę z całego serca. to co dobre było dla mnie a to co skierowane źle będę pamiętał przez długie lata to mnie męczy.

Gość gość
I jeszcze taka głupia sprawa chciałbym Ci coś zaśpiewać ale chyba nie będę miał okazji bo boje się na rynek chodzić pozatym jestem intruzem. Dla ciebie

Gość gość
zastanówcie się szybko proszę was powiedzcie mi bo boje się śmierci i nie chce kaleki z siebie zrobić ale z drugiej strony chce być odważny nie bać się skoro wierze w miłość, to nawet śmierć ich nie rozlaczy,,

Gość gość
nie wiem czemu tak starannie to ukrywacie ja juz wszystko wyznalem powiedzcie prawdę i sprawa zamknięta

Gość gość
Przez to zderzenie naszych światów zrozumiałem jak puste i beznadziejne jest moje życie jak się coś stanie nie obwiniaj się bo to moja wina absolutnie nie twoja bo cię kocham i nie mogę cię obwiniać.

Gość gość
Macie jeszcze czas aby to rozwiązać bo teraz nie mogę tego zrobić ale będę próbował do skutku wkoncu skacze ze sobą.

Gość gość
Wiesz o jakiej histori marze, że poznałem kobietę z wyższych sfer i nie poddalem sie i stałem się wolny. Puki śmierć nas nie rozlaczy.

Gość gość
Wiem co robisz nie nie chce tego uwodzisz mnie,, mieć wielu przyjaciol to nie miec zadnego,, Arystoteles.

Gość gość
Sorki kolega mnie wylągowal z fece.i nie mogę się zalogować

Gość gość
Sorki kolega mnie wylągowal z fece.i nie mogę się zalogować

Gość gość
Kochanie zdrowych spokojnych Świąt trochę wcześniej życzę

Gość gość
Lekaz. ciągle zwiększa mi dawkę olanzapiny pewnie nie wiesz co to ja się znam na lekach żebym wrócił do życia i zostawił cie w spokoju ale nie mogę nigdy w życiu takiej walki nie Stocze nie poddam się wcześniej umrę.

Gość gość
Dziś mam niewyobrażalna silna myśl aby się przytulic do ciebie.

Gość gość
Dobrego nowego roku oliwiusiu pewnie dobrze nawet szkoda gadać gdzie ja sppedzam sylwka próbowałem się zabić to co podpowie gdzie jestem to z miłości.

Gość gość
Kochanie zagraj mi na gitarze może być Mallorca

Gość gość
Truskaweczko kochanie jestem chory bardzo tak bardzo żałuję ,że trafilem do dk teraz bylbym zdrowy gdybym tam nie trafil pomóż mi prosze pomóż mi wyzdrowiec.

Gość gość
Cześć Oliwio wiesz ostatnio miałem remisjie choroby bolał mnie tak bardzo brzuch, że myślałem juz nie wytrzymam proszę daj mi odrobinę nadzieji chce żyć nadzieja wierze w nią na Pierwszym spotkaniu powiedziałaś, że Nadzieją to matka głupich nie myśl tak nie odbieraj nadzieji to już nie chodzi tylko o mnie myślałem o dzieciach bardzo chorych które potrzebują nadzieji do samego końca nawet na chwilę bym nie odebrał dziecku nadzieji dziecko jeszcze nie zrobiło nic złego ani dobrego. W życiu a zachorowało np na raka proszę zrób coś żebym miał nadzieję chce żyć nadzieja że się spotkAmy całe życie będę czekał. Cierpliwie ale to Będzie inne spotkanie nie takie jak myślisz inne okoliczności inne sumienie moje.