Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni mi się nie podobają

Polecane posty

Gość gość

Mam już 23 lata, no i nic... nie podobają mi się, nie jestem raczej lesbijką, bo kobiety też mi sie nie podobają seksualnie chociaż sa ładniejsze od mężczyzn, bo sa zadbane. To musi być jakaś blokada, bo we śnie potrafię się całować, uprawiać seks z facetem, a w realnym życiu wcale mnie nie pociągają. Czyli coś mnie świadomie blokuje. Mam wielu kolegów, jestem w stanie utrzymaywać całkowicie czysta przyjaźń damsko-męską, lubię się przytulać do moich kolegów, rozmawiać z nimi, spędzać z nimi czas - ale z mojej strony to jest 100% czyste, zero podtekstów. Oni się dziwią, że ja tak mam i mnie zostawiają. Ja kocham mężczyzn, dbam o nich, ale seksualnie - wcale na mnie nie działają!!! ;-(

Gość gość
oglądasz p****le lesbijskie ? Czy M+K ?

Gość gość
Może jesteś aseksualna, choć aseksualni chyba (chyba, nie wiem na pewno) nie mają snów erotycznych

Gość gość
No właśnie aseksualni nie powinni mieć snów erotycznych. Wydaje mi się, że seks jest przyjemny, podobają mi się mężczyźni, jako partnera bym chciała mężczyznę, nie kobietę... ale nie wiem co się dzieje... do nikogo nic nie czuję prócz sympatii, myślałam, że muszę trafić na właściwego, ale już tylu znam i dalej nic. No po prostu kompletne zero, nie działają na mnie mężczyźni, a przecież niby chciałabym uprawiać seks, mieć faceta, potem rodzinę...ale jak, jeśli nikt mnie w życiu nie pociągał...