Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak porozumienia się w małżeństwie. Zawiódł moje zaufanie. Mega kryzys.

Polecane posty

Gość gość

Zawiódł moje zaufanie. Chciałam przeczekać i przeprowadziłam się z dziećmi do naszych przyjaciół. Mamy córeczkę, która ma 3,5 lata i synka, który urodził się w czerwcu 2014 roku. On nie rozumie, że muszę wszystko przemyśleć. Powiedziałam mu przy ostatniej trochę za dużo. Tak dużo, że jak przywiózł córkę do mnie po czasie spędzonym z nią nawet nie wszedł zobaczyć się z synkiem. Czuje się fatalnie, wszystko mnie przytłacza.

Gość gość
Brakuje mi go, a jednocześnie jestem na niego wściekła.

Gość gość
Zamiast obarczać przyjaciół i za dużo gadać trzeba porozmawiać. Emocje na bok i porozmawiać jak dorosły z dorosłym. Ochłoń i przemyśl. Weź pod uwagę wszystkie za i przeciw. Nie wiadomo o co chodzi, ale mniejsza o to.

Gość gość
Oddaj mu dzieci a sama szalej.

Gość gość
Co to znaczy zawiodl zaufanie

Gość gość
Chodzi o jego byłą. Spotkał się z nią, a mi powiedział, że idzie do przyjaciela tylko dziwnym trafem jego przyjaciel przyszedł do nas, a mąż zostawił telefon a sms o treści ,, Proszę Cię o jedno spotkanie. Chce tylko porozmawiać, dobrze wiem, że masz rodzine. Obiecuje dam Ci spokój." No i co ja mam sądzić po takim sms ? Dziewczyna była u nas na kolacji - wprosila się. Denerwuje mnie kiedy ktoś mi mówi ,, Pomyśl o dzieciach", albo ,, Przecież macie małe dzieci ".

Gość gość
Dla mnie spotykając się z byłą i jednocześnie nie mówiąc mi o tym to strata zaufania do niego.

Gość Marosia
Heheh prowo, taa, akurat byś zobaczyła SMSa od "namolnej kochanki"i on by ten tel z SMS zostawił na wierzchu i akurat by ten kumpel wpadł :D Facet musiałby być niespełna rozumu, żeby na spotkanie z kochanką zostawiać tel na wierzchu i nie uprzedzić kumpla, że ma mu dać alibi 2/10

Gość gość
Telefon został na siłowni w naszym mieszkaniu. Najwidoczniej zapomniał go wziąć. Kiedy przyszedł jego przyjaciel zadzwoniłam do niego z ciekawości i wtedy znalazłam telefon. Weszłam w ostanie połączenia. Zresztą nie usunął wiadomości od niej.

Gość gość
Musisz go pokochać na nowo.

Gość gość
Tylko czy da się pokochać na nowo ?

Gość gość
Pomyśl o rozwodzie sensu tego nie ma.

Gość gość
Wiesz co. .. problemem nie jest to ze on się z nią spotkal tylko to ze nie mógł Ci o tym powiedzieć. Nic dziwnego że sklamal jeśli Ty po takiej blahej rzeczy zabierasz dzieci i mieszkasz u przyjaciół.

Gość gość
Mi nie chodzi o jego spotkanie z nią, ale bardziej o to, że nie powiedział mi o tym. Zrobiłam to trochę pochopnie.

Gość gość
On jest tak uparty. Dwa dni temu został z dziećmi, a ja poszłam do fryzjera, kosmetyczki, na masaż. A od niego usłyszałam tylko , że tęskni za bliskością, dzieci śpią. A wczorajsza kłótnia była o czas. Robiłam mleko dla syna jak on zaczął się przytulać do mnie, całować. Ja jeszcze chyba nie jestem gotowa. Ja nawet nie mam komu się wyglądać. Przyjaciele wyjechali - praca. Wracają jutro, ale nie chce ich obarczac juz naszymi problemami, wszyscy mają swoje życie i nie chce nikomu zawracać głowy

Gość gość
Napisałam do niego, żeby kupił coś na przeziębienie dla dzieci, bo są chore, a nic już nie pomaga. Jestem tylko ciekawa czy przyjedzie.

Gość gość
Dobrze wiedział, że mała była chora to zabrał ją na lody, plac zabaw i co mieliśmy dwa dni spokoju i znów gorączka, a ssynkowi nawet nie mogę zbić gorączki.

Gość gość
Skąd ja to znam.

Gość gość
Już o tym wcześniej pisałaś, zalinkuj ten wątek.