Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zęby psują sie tylko brudasom i niechlujom ktorzy o nie nie dbaja swieta prawda

Polecane posty

Gość gość

jak sie dba o zeby i myje to sie nie maja prawa psuć... jesli ktos mowi mi,że ma w mlodym wieku juz plombowaną polowe zębów i jeszcze do tego nie wszystkie albo leczone kanalowo to brzydzi mnie ta osoba...wtedy wiem,że jest zaniedbana i nie chcialbym takiej kobiety. moj brat jest stomatologiem i mowi ,że w glowie sie nie miesci jakie dziewczyny mlode i ladne przychodza do niego a jak otworza gębe to widac kamień nazębny i poplombowane zęby oraz ubytki szóstek... mówi sam,że nie zakochalby sie w takiej lasce..zdrowe i piękne zęby to podstawa.

Gość gość ze mnie
Ja np odkąd tylko jestem świadoma, dbam o zeby jAK głupia. I niestety się psują. Mam 24 lata i połowę naprawianie. Ogólnie mam ładny uśmiech, ale nikt nie wie ci się ram kryje. Mój dentysta powiedział: ma pani wzorowa higienę, ale niektórzy mają jak gdyby więcej bakterii w jamie ustnej... Przykre ze to akurat ja. Ale i tak byś się we mnie zakochał, dopóki bym cie nie uświadomiła :-D

Gość gość
Kolejny temat PRZYGŁUPA od hasła "taka prawda" :(. x Oczywiście, jak zawsze godny prawdziwego KRETYNA :D :D :D. x Stan zębów zależy od stanu zdrowia i budowy kości człowieka. Ktoś może zębów nigdy nie myć, a ubytków mieć nie będzie, a ktoś inny będzie szorował zęby 5 razy dziennie i przed osiągnięciem pełnoletności zacznie je plombować. Dziwne, że twój wymyślony na poczekaniu brat stomatolog, nie powiedział ci tego. Zęby psują się też od tego, co zjadasz. x Znowu pokazałeś, że jesteś KRETYNEM :D :D :D.

Gość gość
po pierwsze Twój brat to kretyn bo powinien zachowac to co widzi w gabinecie dla siebie, po drugie czy Twój brat uczy pacjentów jak prawidłowo szczotkować i nitkować zeby??? Nie sadze.. A tak z innej beczki to ciekawe dlaczego Twój brat nie ma jeszcze zony... czyzby zadna go nie chciała pomimo boskich jak przypuszczam zębów??? :D

Gość gość
jak wiadomo duzy wpływ na podatnosc na próchnice ma genetyka, ktos moze nie myc zebów i bedzie miec super, a inny moze myc kilka razy dziennie a tak bedzie miał ubytki. Nie wspomne juz o tym ze leczenie zębów kosztuje majatek i moze Twój kretyński brat pomyślałby ze nie kazdego na nie stac. a leczenie na NFZ to zadne leczenie..

Gość gość
moj brat jest stomatologiem i normalne ze opowiada mi o pracy .ja jestem inzynierem i opowiadam mu o swojej. dziwne to dla was?? mówil mi tylko ,ze takie mlode laski nieraz przychodza i sliczne ,że podobaja mu sie od razu a jak otworza buzie to nieraz widzi,że nie maja szóstki na dole i luke albo kamień ,do tego plomby na jedynkach i dwójkach . a to juz swiadczy o zaniedbaniu. ..to od razu powoduje u niego ,że sie mu przestaja podobac..

Gość gość
>>>ja jestem inzynierem<<< Dlaczego każdy przygłupi gimnazjalista pisze o sobie, że jest inżynierem :D ?

Gość gość
słuchaj dzieweczko..skonczylem budownictwo na politechnice ,więc nie obrażaj mnie.

Gość tambyłam
Niestety, do kitu teza. Myję zęby min 3x dziennie, dokładnie, plus nić dentystyczna. Chodzę do dentysty co roku z powodu dziur ;/ Moja siostra chyba co drugi dzień jak mieszkała z nami, wieczorem puszczała wodę w kranie, by "słychać było", że niby myje zęby, sama tak mówi ;) A tak max 1x dziennie. Zęby ma jak tytan, nic jej się nie psuje. Kwestia kości?

Gość gość
>>>więc nie obrażaj mnie<<< Ja nie obrażam, ale w sposób obiektywny :D oceniam poziom intelektualny autora tematu :D :D :D. x Ta politechnika, to dawno ci się śniła :D :D :D ?