Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aagulka

Co to może być? Pomóżcie to bardzo ważne dla mnie :(

Polecane posty

Gość Aagulka

Witam Was Kobietki. Staramy się z mężem o dziecko. Dni plodne wypadają w tym miesiącu 29-30 styczeń z tym że 30 występuje też owulacja. Wczoraj z mężem kochaliśmy się. A dziś przy sikaniu wyleciala ze mnie dość spora ilość śluzu bo chyba tak to można nazwać było to koloru kremowo przezroczystego. Nie zwrocilabym na to uwagi ale przy sikaniu poczułam jak coś nagle ze mnie "wyskoczyło" co to może być? Bardzo proszę o Waszą pomoc. Dodam jeszcze że po tym incydencie delikatnie jajniki mnie bolały to był taki klujacy ból. Proszę powiedzcie co to może być?

śluz płodny albo resztka spermy - tylko to. nie bedziesz miesz objawow ciazy po 1ym dniu

Gość aagulka
Tak wiem tylko poprostu nie wiedziałam co to może być. A czy to może mieć jakiś wpływ na ciążę? Jeżeli wczoraj uprawialismy seks i doszło do zapłodnienia?

Gość gość
Na jaką ciążę kobieto??

Gość gość
Do zapłodnienia to jeszcze chwila, plemniki musza dotrzec do komorki, a moze owulacja byc jutro i wtedy plemniki czekaja na atak. To o czym piszesz moze byc objawem owulacji, chociaż wtedy sluz powinien byc przezroczysty i bardziej rzadki, rozciagliwy.

Gość Aagulka
Ja tylko pytam proszę nie naskakiwac na mnie. Jestem mniej obeznana dlatego proszę o poradę was. :)

Gość Aagulka
A co do śluzu był on rozciagliwy ale konsystencji bardziej kisielu

Gość gość
to byl czop ktory wypada przy dniach plodnych uwalniajac szyjke ja to widze bardzo czesto taki glut wiszacy tym bardziej ze byl u was seks wiec pewnie jeszcze pomieszany ze sperma, tylko wskazuje na to ze kochaliscie sie we wlasciwym czasie, mozliwe ze za 2 tyg zobaczysz 2 kreski jak wszystko bedzie dobrze

Gość Aagulka
A powiedzcie mi proszę po ilu dniach najlepiej zrobić test ciążowy? I kiedy jakieś pierwsze objawy ciąży występują i jakie są zazwyczaj?

Gość gość
w tym mies ja takiego gluta podczas sikania wiszacego mialam 2 dni przed owulacja dokladnie, tak jak c***isalam to jest czop ktory po okresie sie tworzy w szyjce a potem w dni plodne wypada poczytaj w interecie

Gość gość
najwczesniej 11 dni po owulacji wczesniej nic kompletnie ci nie wyjdzie

Gość gość
Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Na objawy się nie nastawiaj, ja jestem w 5 m- cu ciąży i zero objawów:-).

Gość Aagulka
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi