Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afowa

wiersz do oceny

Polecane posty

Gość afowa

wiersz pt "Dziady" Proszę o ocenę. Wiersz jest o życiu i mężczyznach. Dziady ach dziady co wy robicie dlaczego nam zmarnowaliście życie? Niby nasz wybór lecz my po przejściach chciało się chłopa więc nie było wyjścia. Wziąć sobie dziada to nie nasze cele trzeba było jednak przejść się po kościele. Mężczyzn tam co nie miara, porządni raczej tacy lecz pieniądze woleli kłaść oni na tacy. Więc by się nie nadali do związku naszego bo na kosmetyki by już nie starczyło, och dlaczego? Więc jak już dziada człowiek ma na głowie cóż ma teraz począć, niech ktoś podpowie? Czy wysłać na Syberię, czy może w kosmos wystrzelić Co z takim dziadem począć? Nic! Chyba się zastrzelić. Oj ciężki nasz żywot, a będzie jeszcze gorzej, co robić? bo dziady coraz starsze, niedługo zaczną pod siebie robić. Co wtedy my poczniemy, my wypielęgnowane? Będziemy mieć kał pod pazurami i będziemy niewyspane. Dziada trzebaa będzie przewijać, myć i kremować żeby nie miał odleżyn, potem go pochować. No a potem to dopiero sobie odżyjemy i na stare lata poszalejemy.

Gość gość
Za długie, nie czytam.

Gość afowa
Warto przeczytać, bo to niezwykły wiersz

Gość afowa
ale ten wiersz jest mojego autorstwa, więc proszę o opinie

Gość gość
Szybka analiza: sfrustrowana baba, pisze o swoim nieudolnym poszukiwaniu faceta wspaniałego. Jednak wspaniały szybko się nudził i zostawiała go dla frajera 🖐️

Gość adelhida
A mnie się wydaje, że wiersz z humorem to jest.

Gość gość
A ja mam fraszkę: Była do wzięcia, czekała na księcia. Aż trafił się adorator, z seks-shopu wibrator.

Gość gość
Fraszka niesamowita! :D Wiersz też całkiem przystępny, zdecydowanie ma być humorystyczny ;)

Gość gość
Thx :) To jeszcze jedna fraszka: Czekał na księżniczkę od wieczora do rana, aż mu się trafiła laleczka dmuchana.

Gość gość
gość dziś Thx To jeszcze jedna fraszka: Czekał na księżniczkę od wieczora do rana, aż mu się trafiła laleczka dmuchana. X Piwo pije i dlawie się :D Pozdro

Gość afowa
Znałam takiego jednego Andrzeja, też był zabawny i "rzucał" fraszkami :)

Gość afowa
A wiersz powstał na postawie moich obserwacji wśród znajomych.

Gość gość
afowa dziś A wiersz powstał na postawie moich obserwacji wśród znajomych. X Jak juz będziesz wydawać tomik poezji to kogo zabijesz w ramach promocji? :P

Gość afowa
a dlaczego mam zabijać?

Gość gość hilda
Jestem polonistką,wiersz o prawdziwym życiu i zarazem z przysłowiowym jajem, by przyciągnąć oko czytelnika.To bardzo ważne w dobie internetu.Pozytyw dla autora.

Gość gość bobik
Ja też mam wiersz własnego pomysłu, życiorys w sumie .Proszę o ocenę plissssssssssss.Jak nie wy ocenicie to kto ???/ Jestem Krystian , Krystian Beba Opowiem wam co mi dolega Koźle to miasto me rodzinne Nie zamieniłbym go na żadne inne. Pod mamusi skrzydłami Było mi dobrze jak u niani. Miałem buty z Adidasa Zawsze pierwsza klasa Na kurtkę Ribuka Leciała każda sztuka. Aż wszystko zepsuła pewna suka Zakręciła mi w głowie (Danuta się zowie) Wszystko wam opowiem. Dzieci miała dwójkę I mieszkanie na stanie Potem mi zrobiła córkę na wychowanie. Do roboty mnie goni I na kosmetyki całą kasę trwoni. Kolegów mi przegania Nie mają tu wstępu A taki Baldachim nieraz chce do ustępu Toleruje tylko Pchełę Bo jak laptop spierdzielę Lecę do niego I błagam 'Pomóż kolego" Takie mam życie Ledwo starcza mi na picie. Zrezygnowałem z Tymbarka Buty w szmatlandach to teraz moja marka Ciągle tylko mało, mało Choć wypłate oddaje cało Ona taka dama Stroi się od rana I mówi ,że jest kocia mama Pazury maluje Ciągle się pielęgnuje Intrygi knuje I krokodyla na mnie szczuje Choć przesrane życie z nią To i tak kochom ją Morał;A morał z tego taki uważajcie na damy nieboraki

Gość afowa
gość bobik wiersz też jakiś taki życiowy :)

Gość gość bobik
Tak bo to moja droga afowa całe moje życie, cała prawda. Może więcej ocen?

Gość gość
bobik ty to jakiś chory jesteś. Babie żałujesz na kosmetyki czy co? Kobita pewnie zadbana a ty narzekasz. I co ma krokodyl do tego? Bez sensu.

Gość gość bobik
Krokodyl to nasz pies, mówimy tak na niego ponieważ stuka pazurami o gumolit

Gość brzydka Wiolcia
Wypisz wymaluj cała ja.

Gość gość
gość bobik dziś Krokodyl to nasz pies, mówimy tak na niego ponieważ stuka pazurami o gumolit xx hm.. gumolit. Ne rozumiem ludzi jak mogą mieć w domu takie coś. Jak mogą nie mieć paneli. Sredniowiecze. Poza tym wiersz autorki ok a bobik ma coś z psychą. Ma kobitę, dzieci, choć pisze ze ona mu jedno zrobiła-ciekawe jak. Brak mu tymbarków, jak można pić taki syf.

Gość gość matrona
Bo co pozostaje w życiu takim ludziom?Człowiek przy dzieciach uwiązany, jak nie sprzątanie to jeżdżenie po lekarzach,później lekcje z dziećmi.Nim to wszystko spać się poukłada człowiekowi pozostaje tylko wiersz i komp na noc.

Gość gość
jak się chce mieć dzieci to tak się potem ma

Gość gość
oj stara modelka bez związku a cóż to takiego niby ta Boża miłość? Nie istnieje takie pojęcie jest matczyna miłość ale Boża? Widział ją ktoś? Bo np że matka kocha swoje dziecko to widać, ale że Bóg? Nic mi nie wiadomo!

Gość gość
tak sie ma jak nie ma z kim wychować,bo chłop drugie obcze pokazał i do kryminału poszedł