Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazyna6565

Czy ktos wytlumaczy starszej kobiecie jak sie sciaga z chomika?

Polecane posty

Gość Grazyna6565

Kochani, wiem ze jest tutaj wiele mlodych ludzi, moze ktos pomoze starszej pani w potrzebie i wytlumaczy mi tak na "chlopski rozum" jak sie pobiera ksiazki z chomika? Moze komus wyda sie to glupie, ta moja prosba, ale prosze o wyrozumialosc. Nie jestem biegla w tych sprawach, wielu rzeczy nie pojmuje, ale gdyby ktos zechcial poswiecic mi chwile czasu bede bardzo wdzieczna za pomoc :)

Gość Grazyna6565
gdy klikam na pobierz wyskakuje mi komunikat, ze musze za cos placic Czy to normalne na tej stronie, ze placi sie za pobieranie, czy ktos probuje mnie "nabic w butelke"?

Gość gość
po pierwsze czy ma juz Pani konto na chomiku? po drugie, jesli chodzi o jakas okresloną ksiazke lub kilka ksiazek to moge sciagnac i wyslac Pani na maila. no chyba ze chce Pani po prostu samodzielnie sobie sciagac ksiazki co jakis czas, to moge sluzyc radą jak sie poruszac na chomiku ;)

Gość Grazyna6565
Nie mam tam konta, nie wiem jak sie to zaklada, Dla mnie internet i ten caly wirtualny swiat to "czarna magia" :( grazynanowakowska1980@wp.pl to moj email czymoze Pani do mnie napisac emial?

Gość Grazyna6565
grazynanowakowska1980@wp.pl zle napisalam wyzej moj email, oczywiscie pomiedzy 1 a 9 nie ma przerwy bardzo Pania "gość dziś " prosze o napisanie do mnie na email,jesli to nie klopot

Gość gość
napisalam maila ;)

Gość gość
Musi Pani najpierw zalożyć konto. Tj. zarejestrować się, do tego potrzebny jest adres mailowy. Wtedy bez opłaty będzie Pani mogła ściągnąć książkę, ponieważ dostanie Pani bodajże 50 mb za darmo, jeżeli książka waży więcej to należy doładować konto - przelewem lub smsem.

Gość Grazyna6565
ja rowniez wyslalam email do Pani. :) Dziekuje za odzew! Jestem bardzo wdzieczna za odpowiedzi.