Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki polki rzucające mięchem jak leci!!!

Polecane posty

Gość gość

Odwiedzam kafe gdzieś od dwóch tygodni i naprawde..! jestem załamana!!! Skąd w Was matki polki tyle jadu??? rozumiem, że wiele siedzi tu z nudów i nie wszysko musi się podobać, ale tak leci tu łacina i wyzwiska że jestem przerażona!!! "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci", jaki przykłąd dla tych dzieci??!! praktycznie w każdym wątku po jakimś czasie trafia się ktoś kto krytykuje dla samej krytyki, ot tak, bo mu to sprawia radość, coś strasznego.... czasem aż odechciewa się kontynuować taką rozmowę! nie ważne czy na temat czy nie, przecież "JA musze miec racje! one sie nie znają! co za głupoty! co za durnoty! ja jestem najmądrzejsza! ja wiem lepiej, itd..." no można się załamać... i po co??? jak mnie coś nie interesuje to idę dalej, nie muszę znęcać się nad innymi, bo kogoś może to naprawde bardzo zaboleć, a nawet zaszkodzic.... zamiast wymieniać się doświadczeniami, że ktoś miał po prostu inaczej, wiec moze warto rozpatrzec problem z innej strony, to czy WSPANIAŁE MATKI POLKI trzeba od razu rzucać że ty ty i ty to jesteś durna, głupia i nic nie wiesz??? naprawde sprawia wam to aż taką przyjemność??? Żal....

Gość gość
przeciez to jest forum dla trolli. czego ty oczekiwalas ?

Gość gość
jakiejś mądrej porady, że czasem faktycznie zwłaszcza na poczatku jest ciężko, wiec chce się usłyszec opinii kogoś doświadczonego, ale tu wiekszość pluje jadem! jakaś masakra! a potem sie oglada wiadomości i kopara opada, ale naprawde źle sie dzieje, oj źle...

Gość gość
Autorko, w 100% sie z Toba zgadzam, zaczyna sie temat, tylko po to, zeby po kilku odpowiedziach kobiety zaczely klac i sie wyzywac, czasem rece opadaja

Gość gość
to jest straszne! siada człowiek zmęczony po całym dniu, ma dla siebie tylko pół godziny, o cos spyta, a za chwile stado hien!!! na pożarcie! od razu sie odechcewa i caly relax trafia szlag. czy naprawde niektorym sprawia to przyjemnosc?

Gość gość
To se idz na N/e/t//k/o/b/i/e/t/y. Co to tylko jedno forum masz w internecie ze tak placzesz?

Gość gość
To jest specyficzne forum. Tu 90% osób nie wchodzi by udzielać informacji czy szukać odpowiedzi a jedynie odreagować codzienność. Często w tej brzydkiej formie. Wypowiedzi tu należy traktować z przymrużeniem oka i zawsze pamiętać, że to może być coś, co ktoś po drugiej stronie ekranu monitora pisze tylko po to, by wywołać albo awanturę, albo zagorzałą dyskusję. Jedynie nowe osoby na forum to tak szokuje. Są dwa wyjścia, albo zmienić forum na kulturalne, albo wsiąknąć w to bagno. ;)

Gość gość
Gość 10:08, i już następna :D

Gość gość
W/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j :)